Vincze Hanna versenyen

Ceglédi sportkedvelők figyelem! Szavazatunkkal most komoly sport ösztöndíjhoz juttathatunk egy 9 éves ceglédi sportoló lányt. Vincze Hanna motorversenyzőnk sorra nyeri korosztályos versenyeit. Rengeteg díjat hozott már Ceglédre, óriási reménység a jövőre nézve és már most borítékolható, hogy sok örömet és dicsőséget fog még okozni sportszerető városunknak. A siker kulcsa a motorsportban is a sok munka és a megfelelő anyagi háttér. Most mi magunk lehetünk Hanna szponzorai úgy, hogy egy árva forintot sem kell adnunk! Aki szán néhány percet a számítógép előtt egy-két kattintásra, az a Digisport jóvoltából egy éven át havi 100.000 forintos sport ösztöndíjhoz juttathatja a kiemelkedően tehetséges ceglédi sportoló lányt. Kicsit bonyolultra sikeredett a Digisport szavazási rendszere, de kérjük olvasóinkat, ne rettenjenek vissza, segítsük együtt jövőbeni tervei megvalósításához Vincze Hannát! Figyelem! A szavazás 09.12-én hétfőn 18:00 órakor lezárul. A szavazók között Lenovo tabletet és okostelefont sorsolnak ki.

A játék linkje: http://anaphose.digisport.hu/index.php ahol  minden egyéb információ megtalálható az oldal menüjében, valamint itt kell regisztrálni és szavazni is.

-pézsé-

Vincze Hanna

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .