Kettős győzelemmel és pályarekorddal szerezte meg a bajnoki címet a kilenc éves ceglédi gyorsasági motoros Vincze Hanna. A Magyar Motorsport Szövetség tudósítása:

A 220 Volt H-Moto Team legifjabb tehetségei a csehországi Vysoke Mitoban ültek motorra a MAMS Kispályás és Utánpótlás Bajnokság utolsó fordulójában. Vincze Hanna a PW50 Speciál kategóriában pályafutása első bajnoki címét szerezte meg.  Hanna (PW50 Speciál) egész hétvégén remekelt, és amellett, hogy 4 másodperccel megjavította itteni legjobb idejét, megszerezte a pole pozíciót, mindkét vasárnapi futamon rajt-cél győzelmet aratott, és ráadásul az első futam harmadik körében hivatalos körrekordot (1:08.9) is futott kategóriájában. Vincze Hanna: 

– Nagyon boldog vagyok, hiszen számomra a lehető legjobban alakult ez a hétvége. Azt tudtam, hogy jó formában vagyok, hiszen az elutazás előtt a kecskeméti gokart pályán sikerült megjavítanom a legjobb időmet. Arra azonban nem számítottam, hogy a cseh versenyen képes leszek négy másodpercet gyorsulni a múltkori körrekordomhoz képest. Mindkét versenyen rajt-cél győzelmet arattam, így sikerült megszereznem első bajnoki címemet. Noha a bajnoki szezon véget ért, nem állok le, az iskola mellett folyamatosan motorozok majd, hogy jövőre megvédhessem a címem, illetve tovább faraghassam a pályákon elért legjobb köridőimet 

-pézsé-

-fotó Háfra Zsolt-

Hanna bajnok

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .