Cegléd harmadszor adott otthont triál bajnokságnak. A Szabadság téren megrendezett országos bajnokságon közel hatvan induló vett részt és a profi kategóriában Hege két Magyar Bajnoki címet is szerzett, melyről így számolt be facebook oldalán:

-2019-ben újra sikerült! Mind a két profi kategóriában Magyar bajnoki címet szereztem, ami az utóbbi évek legkeményebb versenyét jelentette számomra. Hétfőtől egészen szombat este 10 óráig dolgoztunk azon, hogy a III. Ceglédi Triál Bajnokság olyan legyen mint amilyennek láthattátok! Ezúton is hatalmas köszönettel tartozom Szalai Miklósnak, aki az elejétől a végéig a legnagyobb support volt számomra! Miki, zseni vagy! Hatalmas köszönet Nektek, hogy újra ennyien kijöttetek és drukkoltatok Nekünk! Óriási köszönet Cegléd város, Bau-Trans, BSS, Morzsa Kft, Hell Energy, Bringasport és La Toscana, hogy újra segítettetek abban, hogy minden profin összeálljon! Köszönet a családomnak / Szandrám, Apum, Anyum / és mindenkinek, aki részt vett a munkában, hálás vagyok érte! Ezúton gratulálok a ceglédieknek( Taki, Geri, Robi ) és minden versenyzőnek, aki odarakta magát az Országos Bajnokságon! Nehéz pályák voltak, de azt mondhatom, hogy helyt álltatok rajtuk! Hamarosan pedig az M4 Sport – Bringa Magazin adásában láthatjátok az összefoglalót a versenyünkről! Az pedig, hogy Ti mennyire élveztétek, megírhatjátok a poszt alá kommentben! Köszönöm!

-pézsé-

-fotó Töreki Zsolt-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .