Az Országos Gyermek Bajnokság 3. fordulójában Tápiószentmártonban lépett pályára a Ceglédi Kék Cápák U13 csapata. A Cápák ezúttal is 100 százalékkal teljesítettek, mindkét mérkőzésüket megnyerték és őrzik 2. helyüket a bajnoki tabellán. Kisjuhász Petra edző értékelése:

– Gratulálok a lányoknak a két győzelemhez! Mindkét mérkőzésen megérdemelten nyertünk. Igaz, voltak még hibák, támadásban már próbáljuk és kezdjük azt csinálni, amit szeretnék, de a védekezésünknek még jobban össze kell rázódnia.

Eredmények:

Albertirsa SE – Ceglédi Kék Cápák 8 – 30 ( 3 – 16 )

Cegléd: Kopcsa Karolina, Borsós Nóra(kapusok), Petrovics Fruzsina 7, Koncsik Ella 5, Mód Klaudia 3, Varga Nóra 3, Kovács Alíz 3, Kazai Fanni 2, Veres Anna 2, Peszeki Laura 2, Baricza Viktória 1, Farkas Fruzsina 1, Simon Anna 1, Takács Viktória, Kádár Veronika

Kóka KSK – Ceglédi Kék Cápák 8 – 24 ( 2 – 12 )

Ceglédi gólok: Mód Klaudia 6, Petrovics Fruzsina 5, Veres Anna 4, Varga Nóra 2, Peszeki Laura 2, Takács Viktória 2, Koncsik Ella 1, Kádár Veronika 1, Simon Anna 1

-pézsé-

capa-u13-tapioszentmartonban

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .