A labdarúgó NB II 13. fordulójában Balmazújvárosban lépett pályára a Ceglédi VSE. A jelenlegi éllovas a 24. percben már 2-0-ra vezetett. A Cegléd nem adta fel, küzdött, de csak a szépíteni tudott a csapat. A Nemzeti Sport tudósítása:

BALMAZÚJVÁROS–CEGLÉDI VSE 2–1 (2–0)

Balmazújváros, 600 néző. Vezette: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Berényi Ákos)

BALMAZÚJVÁROS: Horváth L. – Bokros, Bakos B., Tamás L., Virág – Kapacina K., Bódis, Farkas B. (Belényesi, 86.), Sigér, Vajda (Vólent, a szünetben) – Fekete Á. (Zsiga, a szünetben).Vezetőedző: Feczkó Tamás

CEGLÉD: Horváth G. – Valkovszki, Nánási, Farkas V., Pozsár (Szkunc, a szünetben), Makrai L. – Peres (Tóth L., 73.), Csordás (Markó Á., 85.), Albert Á., Farkas A. – Szabó V. Megbízott edző: Krecska János

Gólszerző: Fekete Á. (1–0) a 13., Farkas B. (2–0) a 24., Nánási (2–1) a 47. percben

Kiállítva: Farkas A. (Vólent Roland lerántásáért) a 74. percben

MESTERMÉRLEG

Feczkó Tamás: – Az első félidőben jól játszottunk, eldönthettük volna a mérkőzést. A folytatás nyíltabb lett, de megérdemelten tartottuk otthon a három pontot, és örülök, hogy csak egy komoly sérültünk lett.

Krecska János: – A természet vagy a Jóisten, kinek hogy tetszik, azért adott szemeket és észt, hogy ezeket használjuk. Sajnos hidegen hagyja őket, ha ezzel a lehetőséggel nem élünk. 

Kőházi Ádám tudósítása:

Esős, csúszós talajon, de kiváló pályán kezdődött a mérkőzés Balmazújvárosban, ahol várható volt, hogy a hazai csapat megpróbálja minél előbb megszerezni a vezetést. Ezt sajnos nem sikerült elkerülni. Horváth hiába védett nagyot egy lövés után, a jobb oldalra kitolt labda sajnos az ellenfél támadójához került, aki a kapufára rúgta azt, majd a második kipattanót már az üres kapuba tudták juttatni a hazaiak. Sajnos a 25. percben jött az újabb gólt egy előre ívelt labda után, a hazai támadó elhúzta a labdát Horváth mellett és a kapuba gurított.

A második bekapott gól után mi tudtunk veszélyesebb akciókat vezetni, két veszélyes fejesünk is volt pontrúgások után és Makrai is veszélyeztetett egy lövéssel.

A második félidőre nagyon jó szellemben jött ki a csapat, a 48. percben Albert szabadrúgását Nánási fejelte a kapuba, majd szinte a középkezdés után Peres lőtte ziccerben a kapusba a labdát.

A második félidő elején a játékvezető teljesen elvesztette uralmát a mérkőzés felett, aminek zömében mi ittuk meg a levét, ami a 75. percben tetőzött, mikor Farkas Andrást állította ki a játékvezetői stáb.

A kiállítás sem törte meg a csapatot, folyamatosan támadásban maradtunk, alakítottuk ki a lehetőségeket, de a hazaiak is veszélyes támadásokat tudtak vezetni. A nagyon jó erőkből álló és jó futballt játszó Balmazújváros és a minket sújtó játékvezetői ítéletek együttesen már megoldhatatlan feladat elé állították a csapatot.

-pézsé-

-fotó Kőházi Ádám-

balmaz-cvse-foto-kohazi-a

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .