Mint ismert, a Ceglédi Kék Cápák SE 06.09-én szombaton Abony és Inárcs-Örkény csapatai részvételével szezon záró kézilabda tornát rendez serdülő, U13 és U11 korosztályai részére a Gál József Sportcsarnokban.  A ceglédi sportegyesület szeretne segíteni a május végén balesetet szenvedett XVI.Kerületi Kézilabda MSE-nek, akiknek utazás közben leégett a buszuk, három utánpótlás csapatuk teljes felszerelése és a gyerekek holmija is odaveszett. Pudics Zsolt Ceglédi Kék Cápák SE elnök:

-Milliós kár érte a A XVI.Kerületi KMSE-t és gyermek sportolóit. A vezetőségük azóta is küzd a biztosítóval és azzal, hogy minél gyorsabban pótolni tudják csapataik teljes felszerelését. Akik a bajnokságban ellenfeleink, most segítségre szorulnak, azért a sportszeretet jegyében kérem, hogy aki kilátogat a szombati tornánkra, lehetőségeihez mérve segítse a bajbajutott kézilabdás gyerekeket és az egyébként ingyenesen megtekinthető mérkőzések előtt dobjon be 1-2 papír pénzt a kihelyezett gyűjtő urnába. Az összegyűjtött pénzt egyesületünk megduplázza, így remélhetőleg egy komolyabb összeget tudunk majd átadni a bajba jutott egyesület vezetőinek. 

A kupa mérkőzéseinek kezdési időpontjai:

08:30 U11 Ceglédi Kék Cápák – Abony

09:10 U13 Ceglédi Kék Cápák – Abony

09:50 serdülő Ceglédi Kék Cápák – Inárcs-Örkény

10:30 U11 Abony – Inárcs-Örkény

11:10 U13 Ceglédi Kék Cápák – Inárcs-Örkény

11:50 serdülő Abony – Inárcs-Örkény

12:30 U11 Ceglédi Kék Cápák – Inárcs-Örkény

13:10 U13 Abony – Inárcs-Örkény

13:50 serdülő Ceglédi Kék Cápák – Abony

14:30 eredmény hirdetés

-pézsé-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .