A női kosárlabda NB I. középszakasz első hazai mérkőzésén a Ceglédi EKK az MKB Euroleasing Vasas csapatát fogadja. A ceglédi csapat vezető edzőjét Újhelyi Gábort kérdeztük.

Mi az elvárás a Vasas elleni mérkőzésen ?

– A Vasas azok közé a csapatok közé tartozik, akik ellen mi vagyunk az esélyesek. Most nem videóztunk, de atért egy-két játékost kielemeztünk. Azthiszem, ha koncentrálunk és maximálisan csak a kosárlabdára figyelünk ,akkor nyerni fogunk. 

Azt nyilatkoztad a hétvégi szekszárdi mérkőzés után, hogy az  új center, Chomac érkezése elbizonytalanította a mezőnyjátékosokat, akik nem tudták, hogy pozíciót játszassanak, vagy a kinti dobásokat erőltessék. Ezen tudtok ilyen gyorsan változtatni ?

– A kosárlabdában 1 év, amíg kialakul egy csapat védekezés, 1 év, amíg a támadás kialakul és a harmadik évben lehet élvezni ennek a gyümölcsét. A játékosok intelligenciáján múlik, hogy ezt az időszakot mennyire tudjuk lerövidíteni. A Lengyel válogatott centerrel  egyértelműen erősödtünk. Ő remekül alkalmazkodik a csapathoz, inkább mi vagyunk úgy, hogy még nem tudjuk kihasználni a képességeit. Még mindig magunkkal vagyunk elfoglalva, ahelyett, hogy a társunkat segítenénk, vagy kiszolgálnánk. 

CEKK – MKB Euroleasing Vasas

Cegléd Városi Sportcsarnok 2013. 01.30. szerda 18.30

cekk vs vasas

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here