Február 1-jén és 2- án kerül megrendezésre az Elekes József Emléktorna. A rendezvény főszervezőjét Szabó Attilát kerestük kérdéseinkkel.

Kérlek mutasd be néhány mondattal a tornát !

– Elekes József a ceglédi utánpótlás nevelés kiemelkedő alakja, aki 23 évig edzősködött a CVSE-nél. Az idén 8. alkalommal rendezzük meg az ő nevével jegyzett tornát, mellyel az ő emléke előtt tisztelgünk. Négy korcsoportban 12 egyesület fogadta el a meghívásunkat. Összesen 32 csapat verseng a dobogós helyezésekért. 

Igazi csemege ez a foci szerelmeseinek a palánk miatt. Mondanál néhány adatot a méretekről, csapat létszámról és a játék időről ?

– Igen ennek a tornának az adja a specialitását, hogy a 40×20 méteres pálya palánkkal van körbevéve. 5×2 méteres kapura játszunk 4 mezőnyjátékos és egy kapus pályára lépésével. A játék idő 1× 15 perc, futó órával. Ezek a tényezők nagyon szimpatikusak minden csapatnak, ezért szívesen vesznek részt a tornán, de többen már előre bejelentkeznek, nehogy kimaradjanak. 

A részletes programot a közelgő sportesemények rovatunkban tesszük közzé. Melyik korosztály hány órától lép pályára ?

– Szombaton 8.20 órától a 15 évesek, 14.00 órától a 17 évesek és vasárnap 8.20 órától a 13 évesek és 14.00 órától a 19 évesek lépnek pályára. 

Mit vártok a ceglédi csapatoktól?

– Az U 19 címvédőként lép pályára. Szeretnénk, ha az idén is nyernének. Az U 17 tavaly ezüstérmes volt, tőlük várjuk az aranyérmet. Az U 13 és U 15 csapatoknál bármi történhet, amíg gömbölyű a labda…

Mindenkit vár szurkolni a rendező CVSE február 1-2 -án a Cegléd Városi Sportcsarnokban megrendezésre kerülő 8. Elekes József Emlék Tornára ! 

A belépés díjtalan !!

-pézsé-

U 17 csapat
U 17 csapat

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here