A női kosárlabda NB I rájátszásában a 7-10. helyért a BSE-vel játszik két győzelemig tartó sorozatot a Ceglédi EKK. Ebben a szezonban már ötször mérkőzött meg a két csapat, melyben mindannyiszor a CEKK diadalmaskodott. A csütörtöki budapesti mérkőzés előtt Filipowicz Krzysztof CEKK Elnök nyilatkozott oldalunknak.

Mielőtt a BSE elleni mérkőzésről beszélünk, kérlek oszd meg velünk, miért váltatok meg két játékosotoktól is ?

– Téves információ, hogy két játékos ment el a csapattól! Hegedűs Ritával bontottunk szerződést közös megegyezéssel, Chomac Aleksandra orvosi kivizsgáláson van Lengyelországban.

Az idei bajnoki szezonban már ötször legyőztétek a BSE-t. Meg lesz a hatodik csütörtökön ?

– Biztos nagyon nehéz meccs lesz. Az előző mérkőzés is bebizonyította, hogy hiába nyertünk már négyszer azelőtt, az aktuális napi forma dönt. Baksa Bettina nem fog felépülni, de a másik két sérültünk szerintem tud játszani Pesten, velük együtt nyolc játékossal vágunk neki találkozónak. Megpróbálunk újra nyerni. Ha védekezésben jók leszünk, akkor ellentámadásból meg tudjuk verni őket. A BSE triplákkal próbál sok pontot szerezni, legutóbb ellenünk kilenc triplát dobtak, ha sikerül jól kivédekezni, akkor szoros eredménnyel, de nyerhetünk. 

-pézsé-

Filipowicz Krzysztof

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here