A szunnyadó álmából felébresztett Cegléd Sportjáért Közalapítvány Elnökeként szeretném megosztani a Tisztelt olvasókkal a 2013 évi tevékenységi tervezetet. Az Alapítvány fő célja Cegléd, verseny szabadidős és iskolás sport támogatása, fejlesztése és a sporttal kapcsolatos lehetőségek menedzselése. Az Önkormányzat sport mecénási szerepe egyre szűkül, így Alapítványunk feladata egyre nagyobb, mert a szakosztályoknak szüksége van a segítségre. Saját szervezésű rendezvényeket fogunk tartani, melyek bevételei az egyéb támogatásokkal kiegészülve adják majd azt a tőkét, amellyel segíteni tudjuk Cegléd sport életét, hogy sportolóink a jövőben is sikereket érhessenek el. Az idei évben az alábbi tevékenységek kerültek a tervezetbe :

-1 % KAMPÁNY, hogy a magánszemélyek felajánlhassák jövedelem adójuk 1 %-át.

-ÖNKÉNTESEK TOBORZÁSA, azon személyek regisztrálása, akik segítséget nyújtanak majd a rendezvényeinken.

-SPORT VASÁRNAP, Cegléd Sportjáért rendezvény sorozat, mely ingyen látogatható és minden alkalommal más-más sportágra fókuszálva szervezünk sok-sok programmal tarkítva.

-SPORTOLÓK A SZÍNPADON, jótékonysági előadás a színházban, melyen a sportolók által előadott kulturális műsor tekinthető meg.

-CEGLÉD BAJNOKA, jótékonysági sportverseny a 30 éves Sportcsarnokért.

A közeljövőben részletesen bemutatjuk majd a programokat és rendszeresen hírt adunk  az Alapítvány működéséről. Kérem, hogy csatlakozzon Ön is Cegléd Sportjáért rendezett programjainkhoz!

-Pudics Zsolt Cegléd Sportjáért Közalapítvány Elnök-

cespoköza logo a

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here