Az elmúlt hétvégén rendezték a kötöttfogású diák és serdülő országos csapatbajnokságot Miskolcon. A diákok szombaton, a serdülők vasárnap mérték össze a tudásukat. A Ceglédi VSE TS Integral mind a két korosztályban képviseltette magát. A diákoknál 15, a serdülőknél 16 csapat mérte össze a tudását. A csapatokat hat csoportba sorsolták, ahol a csoport győztesek jutottak az elődöntőbe. 
A szombati napon a ceglédiek az FTC és Győr csapataival került egy csoportba. Az első mérkőzésen az FTC-vel kezdtek a ceglédiek. A találkozó nagyon kiélezett, szoros küzdelmet hozott, ahol végül az FTC csapata egy ponttal 26-25 re nyert. A vereség azért volt fájó mert az FTC csapata végül ezüst érmes lett és a ceglédieknek a vesztes mérkőzések közül háromban is esélye volt a győzelemre. Ezek közül már egy pontozásos győzelem is elég lett volna a csapattalálkozó megnyerésére. A folytatásban a Győr csapatát 54-0 -ra verték a ceglédiek ami arra volt elég, hogy Cegléd a legjobb csoport másodikként végül a 7. helyen végezzen.
A csapat tagjai:
Hörömpő Attila, Albók Balázs, Józsa Attila, Szél Viktor, Ungvári Tibor, Mizsei Milán, Mizsei Ádám, Pap Balázs, Csiszár Adrián, Horváth Richárd, Deák Gergő és Varró Zoltán
Másnap a serdülők folytatták, ahol négyen is hiányoztak a múlt hétvégén a Területi Bajnokságon győztes csapatból. Külföldi osztálykiránduláson vettek részt és így nem tudtak a csapattal Miskolcra utazni. A serdülők a sorsolást követően a Tatabánya és a Kecskemét csapataival került egy csoportba. A ceglédiek mind a két csapatot magabiztosan legyőzve jutotta legjobb hat csapat közé. A folytatásban a hat csapatot két hármas csoportba sorsolták, ahol a ceglédiek először az FTC, majd az ESMTK csapata ellen lépett szőnyegre. Az előbbitől 30-20 -ra, az utóbbitól 36-9 -re kaptak ki. Így az utolsó mérkőzésen a ceglédiek a másik csoport harmadik helyezettjével a  Kaposvárral mérkőztek az 5. helyért. A Cegléd végül 25-20 -ra tudott győzni és így az 5. helyen végzett.
A csapat tagjai:
Manczák Máriusz, Grünberger Márk, Török Olivér, Cseh Dávid, Rafael Dániel, Német Attila, Barta Milán, Szabó Richárd, Komáromi Viktor, Csiszár Márkó, Ujszászi Szabolcs és Csepregi Miklós
 
-Pap Ferenc-
 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .