A labdarúgó NB II zárófordulójában a Ceglédi VSE vasárnap Albertirsán fogadta a Kazincbarcikát. A Cegléd győzelemmel búcsúzott a 2017-2018-as bajnoki szezontól, ezzel a húszas mezőnyben a 9. helyen végzett a csapat, magabiztosan gyűjtögetve a győzelmeket, messze elkerülve a kieső zónát. A mérlegük  14 győzelem, 10 döntetlen és 14 vereség. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–KAZINCBARCIKAI SC 2–1 (0–0)

Albertirsa, Ecsedi László Sporttelep, 300 néző. Vezette: Nagy Norbert (Szvetnyik Bence, Kormányos II Gábor)

CEGLÉD: Tulipán – Wild, Nánási (Valkovszki, 70.), Preklet, Farkas A. – G. Bíró (Virág Á., a szünetben, Kerekes K., 81.) – Ágoston D., Hujber, Nyilas E., Damásdi – Asztalos. Vezetőedző: Klausz László

KAZINCBARCIKA: Fila – Tóth Sz., Heil, Belényesi Cs., Lőrincz (Hegedűs D., 53.) – Palmes, Kovács O. (Gábor, 69.) – Engel – Kristófi, Boros (Kanalos, 29.), Mikló. Megbízott edző:Koleszár György

Gólszerző: Farkas A. (1–0) az 52., Palmes (1–1) az 56., Virág Á. (2–1) a 66. percben

Kiállítva: Kanalos (Virág Ákos buktatásáért) a 62. percben

MESTERMÉRLEG

Klausz László: – Nyugtalan voltam a kispadon, mert játékosaim nagyon elfáradtak, hosszú volt nekünk ez az idény. Ennek ellenére szépen fejeztük be, és gondolkozhatunk azon, hogyan ismételhetjük meg a jövőben.

Koleszár György: – A kiállítás döntően befolyásolta a mérkőzés, mert nekünk is volt annyi helyzetünk, mint a Ceglédnek, vagyis a lehetőségek alapján nem érdemeltünk vereséget. Dicséretes, hogy a KBSC jövőre is a másodosztályban játszhat.

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here