Szombaton a pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnok adott otthont a felnőtt és U23-as Európa-bajnokság kötött és szabadfogású válogató versenyének. A Ceglédi VSE 4 fővel képviseltette magát a kötöttfogású mezönyben. Kecskeméti Krisztián ezúttal egy súly csoporttal fentebb a 63 kg döntőjében szoros mérkőzésen 3-1 arányban maradt alul, de a többi mérkőzésen nagy különbségű magabiztos győzelmet aratott. Ezzel eldőlt, hogy az U23-as EB-én 60 kg-ban, a budapesti felnőtt EB-én pedig 63 kg-ban képviseli hazánk színeit. Tóth Levente ugyan 4. lett 63 kg-ban, de mivel Krisztián a plovdivi U23-as EB-én 60 kg-ban indul és csak felnőttek végeztek előtte, így az U23-as EB. indulási jogát a 63 kg-ban Ő vívta ki.


Eredmények


55 kg  4.  Kecskeméti Dávid

63 kg  2.  Kecskeméti Krisztián           4.  Tóth Levente

87 kg  5.  Szűcs Péter


Vasárnap ugyancsak az ESMTK otthonában került megrendezésre a szabadfogású meghívásos nemzetközi Diák I-II. és gyermek verseny. A CVSE birkózói 16 fővel képviseltették magukat. Végül 13-an a helyezettek között végeztek és ezzel a csapat verseny 2. helyén végzett a Cegléd csapata a házigazda ESMTK mögött, megelőzve a VASAS csapatát.


Eredmények


gyermek 1.  Józsa Sarolta 1.  Bori Péter 2.  Plangár Kolos3.  Bori Marcell

diák II.32 kg   2.  Kurucz Koppány

38 kg   3.  Ungvári Zalán

42  kg  5.  Rafael Sándor

58 kg   2.  Szemerédi Mihály

lány 42 kg  1.  Józsa Nikoletta

diák I.29 kg  3.  Báger Dorina

38 kg  3.  Máté Miklós           

5.  Budai Milán

63 kg  3.  Józsa Kinga


Csapat verseny 

1.  ESMTK

2.  CVSE

3.  VASAS

-Pap Ferenc-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .