Szombaton Tokodon rendezték az idei év junior kötöttfogású országos bajnokságát amelyre 73-an mérlegeltek. A Ceglédi VSE TS Integral birkózói 5 fővel vettek részt a megmérettetésen. A ceglédiek két ezüstérmet szereztek az 55 és 60 kg-ban Kecskeméti Krisztián és Kecskeméti Ferenc révén. A ceglédiek egy bronzérmet és egy ötödik helyet is begyűjtöttek a bajnokságon amellyel a csapatverseny negyedik helyén végeztek a házigazda Dorog, valamint Érd és Csepel csapatai mögött, egy hajszállal lemaradva a dobogóról. Az ugyancsak 16 pontos Csepel a jobb helyezésével tudta megelőzni a ceglédieket mivel a csepeliek bajnoki címet is szereztek.  
 
Eredmények:
 
55 kg  2.  Kecskeméti Krisztián  3.  Török Tamás
60 kg  2.  Kecskeméti Ferenc
74 kg  5.  Mohella Flórián
 
Vasárnap a serdülők léptek szőnyegre Szigetszentmiklóson ahol az idei év első szabadfogású rangsorversenyét rendezték a korosztály számára. A ceglédiek nyolc fővel képviseltették magukat és három bronzéremmel és két ötödik hellyel zárták a versenyt.
Eredmények:
 
35 kg   5.  Kovács Ferenc
42 kg   3.  Katona Zoltán
50 kg   3.  Kecskeméti Dávid  5.  Filus Erik
+100kg 3. Deák Martin
-Pap Ferenc-
birk-kecskemeti-ferenc birk-kecskemeti-krisztian-es-torok-tamas birk-serdulo-rangsor-verseny

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .