A 2017. év első félévének utolsó versenyeinek volt házigazdája a Diósgyőri BC és a Miskolci VSI a Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyen. A szombati diák, majd a vasárnapi serdülő kötöttfogású csapatbajnokság döntőjére 19-19 csapat kvalifikálta magát. A Ceglédi VSE TS Integral mind a két korosztályban képviseltette magát.
A diákok a selejtezőben a Püspökladány és a Kaposvár csapataival került egy csoportba ahol 39-15 és 41-6 -os győzelmeket követően a középdöntőbe került. A ceglédiek itt a Haladás és a Diósgyőr csapataival került szembe. A Haladás ellen 46-6 arányban győztek és így a döntőbe kerülésért a Diósgyőr csapata következett, akik ellen egy nagyon szoros mérkőzésen 28-25 ös vereséget szenvedtek. 
A folytatásba a bronzéremért a Dorog csapatával mérték össze az erejüket ahol 29-22-re alul maradtak. Így a ceglédiek az előkelő negyedik helyen végeztek.
A IV. helyezett csapat tagjai:
Ujszászi Hanna, Józsa Attila, Cseh Dávid, Manczák Máriusz Rúben, Mizsei Milán, Mizsei Ádám, Csiszár Adrián, Balogh István, Horváth Richárd, Rafael Zsolt, Deák Gergő, Csiszár Márkó, Ujszászi Szabolcs és Csepregi Miklós
 
Vasárnap a serdülők folytatták a küzdelmeket ahol a ceglédiek a Kertváros és az Esztergom csapataival került egy csoportba. Először a Kertváros csapatával mérkőztek és 32-15-re az ellenfél csapata bizonyult jobbnak. A csoport második mérkőzésén az Esztergom csapata következett. A találkozó nagyon kiélezett szoros mérkőzést hozott ahol a tíz mérkőzésből mind a két csapat 5-5 találkozót nyert, de a végső elszámolásnál az Esztergom csapata nyert  egy ponttal 24-23-ra. A csapat találkozón volt három olyan mérkőzés is amit vezető pozícióból az utolsó másodpercben veszítettünk el és így vereség lett a vége. A Cegléd végül a 12. helyen végzett.
A csapat tagjai:
Rafael Dániel, Szabó Richárd, Katona Zoltán, Komáromi Viktor, Barta Milán, Molnár Pál, Marjai Levente, Mizsei Csaba, Marjai Attila, Mizsei Evelin,Medgyes Mátyás és Tauber István
 
-Pap Ferenc-
 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .