Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a Ceglédi VSE U14 csapata bajnoki címet nyert az NB II-ben, így jogosult osztályozó mérkőzéseket játszani az NB I-be kerülésért. Az első kör első mérkőzésén kedden a Cegléd a Grosics Akadémiát fogadta a Malomtó szélen. A közel háromszáz néző előtt zajló találkozón a CVSE Horváth Dániel parádés góljával bravúros győzelmet aratott. A gyönyörű gól az alábbi linken megtekinthető:  https://www.facebook.com/mate.ungvari/videos/10213452762894631/

Ceglédi VSE – Grosics Akadémia 1 – 0 ( 0 – 0 )

Cegléd, 300 néző, vezette Bereczki (Sándor Z., Vad A.)

Cegléd: Schwarcz, Ungureán, Prumek ,Juhász, Vincze, Szebeni, Kartali (Kanyó 68′), Horváth, Ványi (Máté 83′), Bodzsár, Kovács (Pálfalvi 73′) további cserék: Abdel-Magid, Ecseri, Lakos, Kelemen

Gólszerző Horváth Dániel 61.perc

Ványi Zsolt edző: – Ilyen mérkőzéseket kellene játszani minden héten. A bajnokságban két, három ilyen meccsünk volt, de a gyerekek fejlődésének szempontjából az ilyen hangulatú és intenzitású találkozók nagyon hasznosak. Nagyon jó mérkőzés volt, a fiúk mindent megcsináltak, amit kértem. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapatnak voltak lehetőségei, majd a második félidőben már mi voltunk a jobbak. 

A 61. percben egy bomba góllal nyertünk. Te kérted Horváth Danit, hogy tekerje rá a szabadrúgásból?

– Dani kitűnő rúgó technikával rendelkezik, előtte abból a szögből már rúgott egyet, tehát ráállt a lába. Ilyenkor a lövésből kaput kell fogni, aztán vagy bejön, vagy nem. Bejött és gyönyörű gólt szerzett.   

Mire számítasz a pénteken Gyulán megrendezett visszavágón?

– Biztos, hogy rúgnunk kell egy gólt, mert akkor sokkal könnyebb lesz a helyzetünk. Persze meglátjuk, hogy tudunk-e, mert ha itt Cegléden ilyen agresszívan játszott az Akadémia, akkor otthon biztos még hatványozottabb lesz, de erre majd felkészítjük a gyerekeket. Gondolom ott kivezénylik majd az összes akadémistát, tehát más légkör lesz, az biztos. Nagy edzéseket nem fogunk addig tartani, inkább frissítjük a gyerekeket. 

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .