Hétvégén rendezték a diák és serdülő szabadfogású területi csapatbajnokságokat. A Közép-Magyarország Területi Bajnokság vasárnap Abonyban került lebonyolításra, ahol a két hét múlva Egerben megrendezésre kerülő országos döntőbe jutásért küzdöttek a csapatok. A Ceglédi VSE TS Integral mind két korosztályban indította a csapatát, amit a diákok és a serdülők is magabiztosan meg is nyertek. A diákok a Tököl és Dunaferr csapataival került egy csoportba ahol a ceglédiek 43-11 és 44-5 arányban legyőzték mind a két ellenfelüket. A döntőben az Érd következett, ahol 39-16-os ceglédi győzelem született.
A serdülők Sziget SC és az Abony csapataival mérkőzött a döntőbe kerülésért. A ceglédiek itt is magabiztosan jutottak a döntőbe, ahol szintén az Érd csapatával küzdöttek az eső helyért. A ceglédiek a döntőben minden mérkőzést megnyerve 50-0 arányban nyertek és ezzel mind a két csapat az országos döntőbe jutott.
 
A diák csapat tagjai:  Ujszászi Hanna, Grünberger Márk, Józsa Attila, Manczák Máriusz Rúben, Cseh Dávid, Mizsei Milán, Mizsei Ádám, Német Attila, Deák Gergő, Csiszár Márkó, Varró Zoltán és Ujszászi Szabolcs.
 
A serdülő csapat tagjai: Török Olivér, Rafael Dániel, Rehor Levente, Szabó Richárd, Katona Zoltán, Komáromi Viktor, Molnár Pál, Pataki Szebasztián, Mizsei Csaba, Papp Lajos, Medgyes Mátyás és Tauber István.
 
A csapatbajnokság mellett a Skultéty Sándor szabadfogású gyermek Emlékverseny is megrendezésre került. A ceglédiek a legkisebbeknél is szép eredményeket értek el. Manczák Rajmand révén egy különdíj is Ceglédre került. A versenyen nyújtott teljesítménye alapján a legjobb versenyzőnek járó különdíjat vehette át az eredmény hirdetésnél. A csapatversenyben a ceglédiek a harmadik helyen végeztek az ESMTK és Abony csapatai mögött.
 
Eredmények:
 
gyermek II.
20 kg
3.  Báger Dorina
3.  Józsa Nikoletta
 
22 kg 
3.  Csontos Pál
 
24 kg 
1.  Budai Milán
 
25 kg 
2.  Mészáros-Wolf Márton
 
gyermek I.
22 kg 
1.  Kovács Roland
28 kg  
3.  Mojs Rómeó
32 kg 
2.  Budai Ferenc
3.  Fekete Ádám
3.  Szabó Roland
5.  Báger Barbara
 
35 kg 
1.  Manczák Rajmand
3.  Petrik Csaba
5.  Józsa Kinga
 
38 kg 
3.  Ungvári Tibor
5.  Kecskeméti Norbert
 
46 kg 
2.  Molnár Vivien
 
-Pap Ferenc-
 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .