Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának ismét több korosztálya is bajnoki mérkőzést játszott.  Az eredményekről Zám Attila küldött tudósítást:

A hétvégét idegenben kezdték csapataink azok közül is legtávolabbra utazó férfi felnőtt OB1/b-s csapatunk, akik 11 órás kezdéssel szálltak vízbe Nagykanizsán. A hajnali indulás és a hosszú utazás valamint a héten több játékos betegsége is nagyban befolyásolta teljesítményünket. A mérkőzést meglepően jól kezdtük 6-4 re vezettünk, de utána kiütközött a fáradtság és vereséget szenvedtünk.

Kanizsa VSE – Ceglédi VSE   15:8

Ceglédi góllövők: Hajek Zsombor 3, Simon Gábor 2, Bereczky Miklós, Ujházy Andor, Kraxotin Maxim

 

A szombati napon Budapesten szerepelt a Kőnigh György gyermek 2006 bajnokságban szereplő csapatunk az Oázis SC vendégeként. A meccs kezdetén kellet pár perc mire feltudtuk venni a játék sebességét és eltudtok kezdeni a gól gyártást. A meccsen a kezdeti nehézségeket követően végig magabiztos játékot mutatunk valamint kiváló volt a védekezésünk, amit a kevés kapott gól is mutat.

Ceglédi VSE – Oázis SC    13:3

Ceglédi góllövők: Kecskeméti Koppány 4, Fábián Olivér 3, Gujka Dominik 3, Csernus Flóra, Banai Máté

 

A hétvége hátra levő részében vasárnap hazai környezetben fogadta az országos fiú ifjúsági, serdülő, gyermek csapatunk a Székesfehérvárt. Az első meccset az ifjúsági csapatunk játszotta, amin fegyelmezett, okos játékkal nyertek. A jó eredményhez kellett Bezzeg Marcell kapus átlag fölötti teljesítménye.

Ceglédi VSE – FVSE ( Székesfehérvár)  9:4

Ceglédi góllövők: Petrényi Botond 2, Simon Balázs 2, Pusztai Bence 2, Bicskei György, Nagy Dávid, Milus Dávid

 

A folytatásban gyermek csapatunk ugrott medencébe a fehérvári együttes ellen, akik minden csapatrészében jobb játékot mutatva megérdemelten nyert. Ezen a napon csapatunknak a támadás okozta a legnagyobb gondot, hisz a kiharcolt helyzeteinket rendre nem tudtok gólokra váltani, így  hiába küzdöttünk kevés volt a pontszerzéshez. A mérkőzés utolsó részében remek védéseivel támogatta a csapatot Székely Kristóf.

Ceglédi VSE – FVSE ( Székesfehérvár)    3:13

Ceglédi góllövők: Fekete Ákos 2, Szendrei Dávid

 

A vasárnapot hazai környezetben serdülő csapatunk zárta a bajnokságot vezető Székesfehérváriak korosztályos csapata ellen. Csapatunk az első pillanattól partner volt a bajnok esélyessel szemben. A meccsen felváltva estek a gólok. Az utolsó játékrészben viszont sajnos maradtak ki helyzeteink, amivel nővel tudtuk volna előnyünket. Ellenfelünk a  kimaradt helyzeteinkből több kontra támadást vezetett, amiből gólt tudott szerezni és így a meccset két gólos előnnyel nyerte meg. A mérkőzésen a csapat a megbeszélt taktikát betartotta és meccsen mutatott játékkal tisztességesen helyt állt. A jó védekezése és gólerős játéka miatt kiemelkedett a ceglédi csapatból Tószegi Zoltán.

Ceglédi VSE – FVSE ( Székesfehérvár)    10:12

Ceglédi góllövők: Tószegi Zoltán 4, Milus Dávid 3, Kochan Dániel, Nagy Dávid, Gáspár Tamás

 

A hétvégét leány országos gyermek és serdülő bajnokságban szereplő csapatunk zárta Kecskeméten. A gyerek csapat sajnos bátortalanul játszott és csak a harmadik negyedben ébredtek fel, aminek következtében már csak az eredmény szépítése volt a cél, hisz ellenfelünk az első két negyedben mutatott játékának köszönhetően nagy előnyre tett szert.

KESI – Ceglédi Alapítvány    11:4

Ceglédi góllövők: Fodor Kamilla 2, Patonai Nóra, Konfár Adrienn  

 

A serdülő lányok pontatlanul kapkodva kezdték a mérkőzést, majd a meccs második felére összeszedték magukat. A mérkőzés döntetlen lett, a szabályok értelmében következett a büntető párbaj, amit megnyerve tudtuk hozni a fontos pontokat.

KESI – Ceglédi Alapítvány    11:12

Ceglédi góllövők: Máté Diána 4, Patonai Nóra 3, Takács Kata 2, Obrácz Nagy Anna, Csernus Flóra, Sípos Laura 

 

A következő fordulóban hazai környezetben 1-jén szombaton 11 órai kezdéssel játszik felnőtt OB1/B –s csapatunk a BVSC csapata ellen. A vasárnapi napon 10 órai kezdéssel országos leány utánpótlás csapataink szállnak vízbe itthon a Hódmezővásárhely ellen. 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here