Hétvégén kerültek megrendezésre a hat szabadfogású Területi Csapatbajnokság. A csapatok az országos döntőbe kerülésért küzdöttek a diák és serdülő korosztályokban. A területi bajnokságokról az első három csapat szerzett indulási jogot az országos döntőbe. A Közép-Magyarországi Területi Bajnokság szombaton Nyársapáton került megrendezésre. Diák korosztályban 9, serdülő korosztályban két csapat küzdött a tovább jutásért. A csapatokat három hármas csoportba osztották, ahol kőrmérkőzés alapján küzdöttek meg a csapatok. A Ceglédi VSE a Nyársapát és a Sziget SC csapataival került egy csoportba. A CVSE magabiztosan szerezte meg a csoport első helyet, a Nyársapátot 34-15, a Sziget SC-ét 38-15 re legyőzve. Ezzel a Cegléd az országos döntőbe került. A folytatásban a csoport elsők az első három hely sorsát döntötték el szintén kőrmérkőzés alapján ahol a  Cegléd a Monor és az Abony csapataival mérkőzött meg. A Cegléd először a Monor csapatával mérte össze az erejét, ahol a Monor 36-10-re nyert. A következő mérkőzésen Abony ellen 29-21-es győzelem született és ezzel a Cegléd a második helyen végzett a Monor csapata mögött, megelőzve Abony csapatát.

Csapat sorrend:

1. Monor

2. CVSE

3. Abony

A csapat tagjai: Barna József, Máté Miklós, Kiss Rómeó, Kiss Marcell, Kovács Gergely, Dinyák Benjamin, Budai Ferenc, Nagy István, Ungvári Tibor, Józsa Kinga és Manczák Martin.


A serdülőknél mivel csak két csapat indult, már az elején eldőlt, hogy mind a két csapat bejutott az országos döntőbe. Így csak a területi bajnoki címért küzdöttek meg a csapatok. Ezen a mérkőzésen magabiztos 32-11-es ceglédi győzelem született. Csapat sorrend:1. CVSE2. Sziget SCA csapat tagjai: Sebesi Bence, Grünberger Márk, Józsa Attila, Rafael Dániel, Manczák Ruben, Cseh Dávid, Csiszár Adrián, Szabó Richárd, Varró Zoltán, Pék Norbert, Komáromi Viktor és Csiszár Márkó.

-Pap Ferenc-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here