NB III. 

Szuperinfó-CVSE II. – Maglód TC I.  18:0

Győztek:Szalkai Attila 4,Török István 4,Hörömpő Ferenc 4,Bozsó Norbert 4 illetve a Szalkai-Török és a Bozsó-Hörömpő párosok

Pest Megye

Szuperinfó-CVSE III. – Maglód TC II.  11:7

Győztek:Fodor Árpád 4,Tótin Kristóf 3,Hoffer Gábor 2 és a Fodor- Tótin páros

Az NB III-as csapat nagyon simán de a megyei együttes is könnyedén tudott nyerni Maglód I és II. számú együttese ellen.

Pest Megyei Diákolimpiai Döntő Taksony
I-II. korcsoport A Kategória:
I.Telek Kristóf(Táncsics Mihály Ált Isk.)                     

B kategória:III.Fekete Viktor(Várkonyi István Ált.Isk.)

A körzeti versenyek győztesei találkoztak Taksonyban A igazolt B nem igazolt kategóriában.Egyéniben Telek Kristóf elsőként végzett és mehet az országos döntőre míg Fekete Viktor 3. lett.Utóbbi a négyes csoport másodikként végzett majd a döntőbe jutásért 3:1 re szoros játszmákban maradt alul Veresegyházi ellenfelével szemben.

Országos Ifjúsági TOP 24 Verseny

Eredmények:  2.Ócsai Máté23.Hörömpő Ferenc

Az ifjúsági korosztály második legértékesebb versenyét rendezték Győrben.A cegédi színeket két játékos is képviselte.Az első nap 4 db 6-os csoportba sorsolták a mezőnyt kiemelés szerint, majd vasárnap már 3 db 8 fős csoport következett.Máté az első napot hibátlan mérleggel zárta míg Ferinek több esélye is volt csoportjában a győzelemhez de egy kicsi mindig hiányzott.A nehéz és fontos mérkőzések másnapra maradtak.Máté itt is nagyon szépen menetelt megverte Huzsvár Eriket 3:2 re majd Terék Norbertet 3:0 ra. A döntő mérkőzést most már Németországban profiskodó Both Olivérrel vívta.Itt az első játszmában volt esély utána már az ellenfél dominált. Hörömpő Ferenc végül két győzelmet szerzett így a 23.helyen zárt.Összességében nagyszerű eredmény Ócsai Máténak a 2.hely főleg annak fényében hogy Máté még 2 évig ebben a korosztályban versenyez.

-Gergye Zoltán-


Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .