Október 21-én, a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban került megrendezésre a 2016. évi diák II-es szabadfogású diákolimpia. A megmérettetésen 80 szakosztály, több, mint 270 birkózója képviseltette magát. A népes mezőnyben a Ceglédi VSE TS Integral tizenkét birkózója is szőnyegre lépett és három ezüst és egy bronzérem mellett egy ötödik helyet is elhoztak a bajnokságról. 
 
Eredmények:
29 kg  3.  Józsa Attila
35 kg  5.  Mizsei Milán
38 kg  2.  Mizsei Ádám
50 kg  2.  Csiszár Márkó
69 kg  2.  Ujszászi Szabolcs
 
Másnap szintén a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnok adott otthont a női diák és serdülő országos bajnokságnak.  A bajnokságon 182 versenyző gyűrte egymást a szőnyegen. A diákok között tizenkettő, a serdülőknél pedig tíz aranyérem lett kiosztva, amiből egy Ceglédre került. Katona Andrea nagyszerű birkózást bemutatva három győzelem után a diák 49 kg-ban  szerezte meg a bajnoki címet. A ceglédiek ezen kívül még három ezüst és egy bronzérmet, valamint egy negyedik helyet hoztak el Szentesről. Ezzel a teljesítménnyel a ceglédiek a csapat verseny harmadik helyén végeztek a Dorog és ESMTK csapatai mögött.
 
Eredmények:
diák
46 kg  2.  László Eszter
49 kg  1.  Katona Andrea
 
serdülő
43 kg  4.  Várszegi Vivien
46 kg  2.  Józsa Evelin
            3.  Józsa Viktória
52 kg  2.  Rehor Orsolya
 
-Pap Ferenc-
noi-csapat katona-andrea

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .