Cegléden került megrendezésre a Judo IFI”B” Országos bajnokság. A verseny sorozatnak a Gál József Sportcsarnok adott otthont, ahol 266 judoka küzdött a címekért és helyezésekért. Puda Anita tudósítása:

– A ceglédi fiatalok annak ellenére szerepeltek jól, hogy jó pár alkalommal erős „szembe szélben” kellett megvívni mérkőzéseiket. Érdekes, amikor ezt más egyesület edzője teszi szóvá!!! Úgy gondolom, aki felnőtt emberként tönkreteszi 14-15 éves fiatalok munkáját, az magát minősíti és egyben rossz fényben tünteti fel azon kollégái munkáját, akik tényleg odaadással és a judóért, a fair play szellemében cselekszenek. A remény még él, mert most tapasztaltunk olyan pillanatot is, ahol videóbíró megváltoztatott döntést az igazságos eredmény érdekében! Ebben a négy évjáratot felölelő korosztályban alig akadt utolsó éves ceglédi versenyző, de a fiatalok a tatamin igyekeztek a korosztályos különbségeket eltüntetni és a megszerzett 8 érem és csapat elsőség önmagáért beszél. Köszönjük az összes támogatónak, szülőnek a rengeteg segítséget!

Eredmények:

Bajnokok: Klein Dorina, Özbas Szofi
Ezüstérmesek: Hegedűs Lilla, Hegedűs Levente
Bronzérmesek: Kerekes Gréta, Szegedi Dániel, Ócsai Sándor, Vég Zsombor
5. helyezettek: Iklódi Anna, Pomázi Dominik, Détári Dániel, Buczkó András
7. helyezett: Kerekes Patrik
Csapatban első és a Minetechnik Kupa győztese a CVSE

-pézsé-

judo-ifik

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .