A Ceglédi VSE csapata kitűnően zárta az előző hónapot: Özbas Szofi a dobogó legfelső fokára állhatott fel, míg Klein Dorina hetedikként végzett Litvániában, az ifjúsági Európa-bajnokságon, a győri serdülő Európa-kupán öt érmet, a leibnitzi junior Európa-kupán két pontszerző helyezést értek el a ceglédiek.

Aki teheti, szavazzon a Ceglédi VSE csapatára, hogy ők nyerjék el a júniusi „A hónap műhelye”-díjat!

Szavazás itt: http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/

„Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdetjük – a 2016-os esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el. 2015-től kezdődően negyedévente külön értékeljük a csapatsportágak műhelyeinek produkcióit: a győztes ez esetben is félmillió forinttal gazdagodik. A közönségszavazás győztes szakosztálya – a fődíj nyertesének kilététől függetlenül – 100.000 forintos Decathlon sportszervásárlási utalványban részesül.”

-foto Ctv-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .