Győrben az Olimpiai csarnokban került megrendezésre az I.  A.I.K.O Ashihara Karate Világbajnokság. Az egész évi versenyszezonnak a legjobban várt eseménye, melyen a Ceglédi Ashihara Karate Sportegyesület versenyzői is képviselték hazájukat, városukat. A felkészülést követően , melyet sensei Abuczky Csaba és sempai Lévainé Dobi Dorottya vezetett, útnak indultunk péntek reggel 10 fős csapatunkkal a verseny helyszínére. Sempai Szendrei Máté tanítványom és barátom, segítette a versenyben részvevő harcosainkat, a tatami mellett.
A versenyen ez a kis csapat ismét bebizonyította, hogy helye van a legjobbak között. 14 ország közel 200 versenyzője lépett tatamira, hogy eldöntsék a Világbajnoki címek sorsát. Végig nagyon fegyelmezetten, maximálisan betartva az edzői kéréseket, méltón az Ashihara karate küzdőszelleméhez, a következő eredményt érték el.

Abuczky Zoé: I. hely ( arany ) Világbajnok!!!
Kenyó Ivett II. hely ( ezüst )
Nagy Márk: II. hely ( ezüst )
Kiss Zoltán: III. hely ( bronz )
Csicsó Dóra: III. hely ( bronz )
Csicsó János: III. hely ( bronz )
Bodor András: IV. hely
Rubint Levente: IV. hely
Kocsis Kamilla és Fehér Tamás sajnos sérülést szenvedtek, de de ezt megelőzően, kiválóan és maximálisan helytálltak a versenyben.

Köszönet: Shihan Dave Jonkersnek az A.I.K.O alapítójának, vezetőjének, valamint Marcel van den Berg branch chief-nek, hogy jelenlétükkel megtisztelték hazánkat.
Szeretném megköszönni a verseny szervezőinek, sensei Durgó Attilának, sensei Mosonyi Józsefnek és shihan Hartyányi Attilának a Magyar Ashihara Karate Szövetség elökének. a profi szervezést, lebonyolítást, természetesen a szervezésben résztvevő összes senseinek, sempainak, tanítványnak, barátnak.
Zakar Lászlónak és a Szuperinfó csapatának, a verseny média támogatását.
A leutazásban segítséget nyújtó egyesületi tagoknak.  Sempai Erdődi Mihály barátomnak, aki önzetlenül biztosította a verseny napjára a 100 négyzetméter saját tatamiját. Pipó István barátomnak aki gondoskodott a tatami leszállításában és visszaszállításában. Szülőknek, tanítványoknak, barátoknak akik hittek, bíztak, elkísértek, szurkoltak nekünk ezen a napon. A résztvevő országok vezetőinek, versenyzőinek.

-Sensei Abuczky Csaba-

-fotó Kenyó Ferenc-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .