A ceglédi ASHIHARA-KARATE versenyzői, részt vettek az immár hagyományosan megrendezésre kerülő, XXII. győri Rehab-Rába Kupa Ashihara karate versenyen. Heti három edzéssel, sensei Abuczky Csaba 3 dan irányításával, vezetésével készültek a ceglédi harcosok. ( Abuczky Zoé, Kenyó Ivett, Ungvári Fanni Boglárka, Kocsis Kamilla, Gulyás Zsanett, Pipó Dávid, Kiss Zoltán, Bodor András, Gál Zalán, Szabó Bence, Rubint Levente, Szendrei Máté ) A mentális, fizikális és technikai felkészülést követően, kiválóan szerepelt a ceglédi Ashihara-Karate válogatott. Van aki csak küzdelem vagy formagyakorlat versenyszámban, és van aki mindkettőben képviselte Cegléd városát.

Küzdelemben elért eredmények:

Kenyó Ivett I. hely
Pipó Dávid I. hely
Kiss Zoltán I. hely
Bodor András I. hely
Szabó Bence I. hely
Rubint Levente I. hely
Szendrei Máté I. hely
Gulyás Zsanett II. hely

Formagyakorlatban elért eredmények:

Abuczky Zoé II. hely
Kiss Zoltán II. hely
Gulyás Zsanett II. hely
Kenyó Ivett III. hely
Pipó Dávid III. hely

Köszönöm mindazoknak akik hittek és bíztak a csapatban, elkísértek, szurkoltak nekünk.
Köszönöm Erdődi Mihálynak, hogy a Sagaku edzőtermét rendelkezésemre bocsátotta a felkészülés idejére. Köszönöm Lévainé Dobi Dorottyának és a versenyzőknek, hogy egymást segítve, biztatva ilyen eredményesen zártuk a versenyt. További sok sikert kívánok az ASHIHARA-KARATE útján.

Osu! ” Mi mindig a nehezebb utat választjuk „

-Sensei Abuczky Csaba 3 dan-

karate

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .