U19

Ceglédi VSE – ESMTK 1-0

Cegléd: Szabó G – Menich Z – Krajcz M – G.Bíró – Kiss R – Czeróczki – Petrik S – Cseh S – Szlezák B – Majoros (kiállítva)- Apró J.

Gól: Majoros

Kecskeméti József edző: – Végre egy kapott gól nélküli győzelem! Az egymásért, a CSAPATÉRT való tenni akarással (0:0-ás állásnál Szabó Gergő hatalmasat védett, nem sokkal a lefújás előtt egy gólos vezetésünknél Kiss Renátó bravúrral mentett a gólvonalról) a futó mennyiséggel az eredménnyel elégedett vagyok! A mutatott játékkal, a helyzet kihasználással kevésbé! A fegyelmezetlenségeinkkel pedig egyenesen tele van a tö….m. Nehéz, küzdelmes mérkőzésen, izzadság szagú győzelmet arattunk de ezek a legédesebbek! 

U17

Ceglédi VSE – ESMTK  1-3

Cegléd: Bence, Szabó, Faragó, Puskás, Simon, Parázs, Augusztin, Kecskés, Kis, Boros, Dudás Csere: Katona, Kovács, Sáfrány, Babusek, Farkas, Tar, Patonai

Gól: Augusztin

Farkas János edző: – Jó mérkőzést játszottunk az éllovas ellen, főleg az első játékrész sikerült jobban számunkra. A második félidőben három egyéni hiba okozta a vesztünket. A támadójátékunk még mindig gyatra és gólszegény. A játékvezető teljesítménye számomra értékelhetetlen. Gyengén és következetlenül fújta a sípot. 

 

U14

BVSC – Ceglédi VSE 0-6

Cegléd: Abdel Maged- Ungureán, Szebeni, Prumek, Bodzsár, Juhász, Horváth, Kovács, Máté, Vincze, Kartali

Csere: Lakos, Ecseri, Pálfalvi, Pásztor, Ványi, Mocsári, Schwarcz

Gól: Vincze 2, Horváth, Kartali, Lako

Jók: Prumek, Horváth, Juhász, Lakos, Kartali

Ványi Zsolt edző: – Már az első félidőben gólarányt kellett volna javítanunk, de a legnagyobb helyzeteket is elpuskáztuk. Fordulás után felőröltük az ellenfelünket, szép gólokat szereztünk.  

 

U9  Bozsik Fesztivál Törtel

Ceglédi VSE – Ceglédbercel 8:0

Ceglédi VSE – Tápiószőlős 6:0

Ceglédi VSE – Abony 2:0

Cegléd: Répás Levente, Márok Benedek, Révész Máté, Jankovics Ákos, Gigor László, Eszes Martin, Hank Milán, Kósik Tamás, Kazai Ferenc

Gól: Márok 6, Révész 4, Eszes 3, Kósik 3

Kecskeméti József edző: – Eredményes délelőttön vagyunk túl. Kapott gól nélkül, szépen játszva, veretlenül zárta a Fesztivált az U9-es korosztály!

-fotó Ceglédi Vse-Labdarúgás-korábbi felvétel-

grund-fesztival

 

 

 

 

 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .