A  teke NB I. 12.  fordulóból elmaradt Ceglédi VSE – BE-BE TK Salgótarján összecsapást, közös megegyezéssel hét közben játszották le a tekések. A Salgó csapata nagyon nehéz ellenfél a Vasutas számára, ugyanis ősszel is és a legutóbbi Cegléden megrendezett találkozón is 7:1 arányban tudott nyerni. Ennek ellenére a tekéseink nem feltartott kézzel várták ezt a napot, mert cél a további pontszerzés, és tovább araszolni felfelé a tabella fokán.

A szokatlan időpontban rendezett találkozón Hűvös 35 fával verte ellenfelét és kezdte meg a csapatpont szerzést, de Zsiros ugyanennyivel ki kapott. Ezzel 1:1-el és azonos fával zárult az első sor.
Középen Varga és Szarka is maga alatt teljesített és vereséget szenvedtek. Az állás 1:3 és jelentős 80 fa a Salgótarján javára!
Mikor már minden veszni látszott jött a befejező páros: Kállai és Rimóczi, akik gurításról-gurításra, szettről-szettre dolgozták le a hátrányt, és az utolsó 30 gurítás elött már 25 fa előny volt a Vasutas javára. Ezt az fát a végéig megtudták tartani és vezették győzelemre a ceglédi gárdát. Ceglédi VSE – BE-BE TK Salgótarján 5:3!!!
Ifjúságiak szintén nagy csatában harcolták ki a győzelmet. 3:1!
 
Felnőttek :  
Ceglédi VSE  –  BE-BE TK Salgótarján  5 : 3 (3239 : 3214)
pontszerzők: Hűvös Zsolt 557fa; Kállai Zoltán 576fa; Rimóczi Zoltán 548fa
 
Ifjúságiak:
Ceglédi VSE  – BE-BE TK Salgótarján 3 : 1 (1020:1014)
pontszerző: Varga Mátyás 516fa
-Randos Mihály-
teke

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here