A teke NB I harmadik fordulójában az Oroszlány együttesét látta vendégül a Cegléd. Sajnos ezen a mérkőzésen az egész csapat tudása alatt teljesített, így szoros mérkőzésen vereséget szenvedett. Az első párban a Zsiros testvérek léptek pályára. Zsiros Gy. végig szoros csatát folytatott ellenfelével, és a kiélezett párharc eredménye pontosztozkodás lett. A túloldalon Zsiros Zs. első szettjét 1 fával veszítette el, majd ellenfele ebből erőt merítve állva  hagyta  őt.
Az állás 0,5-1,5 és 39 fa hátrány.

Középen Bíró J. és Rimóczi Z. folytatta a küzdelmet. Sajnos ebben a párosban sem volt sok szerencsénk, a pálya mintha csak az ellenfél csapathoz húzott volna. Mindkét játékos pár fákkal vesztett a szettekben, így sajnos a pontszerzés nekik sem sikerült.
Az állás 0,5-3,5 és már 66 fa hátrány.

A végén Sápi T. és Szarka P. következett. Feladatuk a két csapatpont megszerzése, illetve a fahátrány ledolgozása volt, 90 gurításig úgy tűnt, ez sikerülhet is nekik. Az utolsó 30 dobás előtt már csak 17 fa előnye volt a vendégeknek, azonban az utolsó 30 dobásban ismét az Oroszlány játékosai teljesítettek jobban, így végül bár a 2 csapatpontot megszerezte a Cegléd, a fát sajnos már nem sikerült ledolgozni.

Végeredmény:

Ceglédi VSE – Oroszlányi SE 2.5 – 5.5 (3172-3213)

Pontszerzők: Zsiros Gy. 529 (0,5 pont), Sápi T. 544, Szarka P. 523

Jövő héten a Gyula otthonába (Szegvárra) látogat a csapat, ott lesz lehetőség kijavítani a hazai botlást.

Az ifi csapatban Fehérvári T. és Világosi A. lépett pályára, és egy rendkívül szoros mérkőzésen sikerült 3 fás győzelmet aratniuk.

Végeredmény:

Ceglédi VSE – Oroszlányi SE 3-1 (972-969)

Pontszerző: Fehérvári T. 518

-Szarka Péter-

teke

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .