Szombaton kezdetét vette a 2016/2017-es bajnokság a CVSE tekéseinek is. A nyáron pályát váltó csapat ezentúl Tiszakécske helyett Szolnokon játssza hazai mérkőzéseit. Ezen a pályán játszik a Szolnoki MÁV SE szuperligás csapata is, és a tavaly ütött fák alapján ez jóval eredményesebb pályának ígérkezik.

A csapat már nagyon várta a szezon indulását és bizakodva kezdte azt.  Tavaly három év után sajnos lecsúsztunk a dobogóról. Idén szeretnénk oda visszakerülni, lehetőleg minél feljebb. Az első mérkőzésen egyből egy erős ellenfél jutott a ceglédieknek, ugyanis a vendég Székesfehérvár a tavaly szuperligás, ám idén sajnos visszalépni kényszerülő Budapesti Erőmű csapatából igazolt több játékost is.

Az első párban Zsiros Gy. és Sápi T. lépett pályára.
Zsiros jól kezdett, ám ellenfele még jobban. Az első két szettet sikerült is megszereznie és 14 fás előnyre tett szert, ám Zsiros ezután sem adta fel, a második két szettet simán nyerte, és mivel itt ő szerzett 40 fát, a végén ő szerezte meg a pontot. Ezalatt Sápi a túloldalon gyönyörűen játszotta végig mind a négy szettjét, s meg is nyerte őket, így ő sima győzelmet aratott, és csak 10 fával maradt le a bűvös 600-as eredménytől. Az állás 2-0 és több, mint 90 fa a hazaiak előnye.

A második sorban Rimóczi Z. és Hűvös Zs. folytatta a mérkőzést. Hűvös első szettje kicsit gyengére sikerült, el is bukta azt, ám második és harmadik szettjét magabiztos játékkal hozta. A negyedik szett ismét izgalmasra sikeredett és bár ezt a szettet elbukta, a faelőny megmaradt, így nála a pont. Ezalatt Rimóczi Zsiroshoz hasonlóan elvesztette első két szettjét, mert ellenfele remek formában kezdett, azonban a harmadik, negyedik szettre a vendég játékos elfáradt, Rimóczi viszont épp ekkor lendült bele a játékba, így fordítani tudott. Az állás 4-0 és már több, mint 120 fa az előny.

A végén Bíró J. és Szarka P. zárta a sort. Az eredmény bíztató, de még akár döntetlenre is szépíthet a Fehérvár, így figyelni kell. Bírónak sajnos nem jött ki a lépés, így a harmadik szettben őt Kovács I. váltotta. Bár Kovács a végén hozott egy szettet, a pont a vendégeké lett. A túloldalon Szarka ezalatt szoros küzdelemben nyerte meg első három szettjét, az utolsóra azonban sajnos elfáradt, a pontot viszont megszerezte.

Végeredmény:

teke tabl

Ceglédi VSE – KÖFÉM SC 7:1 (3330 – 3225)
Pontszerzők: Zsiros Gy. 567, Sápi T. 590, Hűvös Zs. 561, Rimóczi Z. 548, Szarka P. 564

A nyitó meccs nagyon jól sikerült a felnőttek számára, szép eredmények születtek, remek kezdet ez egy jó szezonhoz.

Az ifiknél Világosi A. és Fehérvári T. lépett pályára.

Mindkét játékos magabiztos, 3:1 arányú győzelmet aratott, simán nyerték a mérkőzést.

Végeredmény:

Ceglédi VSE – KÖFÉM SC 4:0 (1005 – 903)

Pontszerzők: Fehérvári T. 489, Világosi A. 516

-Szarka Péter-

teke 16

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .