Március 23-án kerül megrendezésre a XI. Ceglédi Sportgála a Városi Sportcsarnokban. A Gála háttérmunkájáról már írtunk az oldalunkon. Ezúttal néhány érdekes adatot osztunk meg olvasóinkkal. 

Már 19-én elkezdik berendezni a bál termet, mert 3-4 nap mire a sportcsarnok dolgozói elkészülnek a díszletekkel.  3500 méter anyagot használnak a terem falainak és mennyezetének a dekorálásához. Építenek egy 40 méteres paravánt, hogy eltakarják a lelátót. 400 széket és több mint 100 asztalt kell elhelyezni a küzdőtéren. Az asztalok egy nívós bálhoz méltóan lesznek díszítve. A Ts Gasztro adja a vacsorát, akik 20 fős gárdával biztosítják a zökkenő mentes étkezést. Velük az összes kiszolgáló személyzet kb. 40 fő.  Az idén a dísz asztalnál 5 db kör asztalt helyeznek el, szimbolizálva az olimpiai öt karikát. Itt kapnak majd helyet a díszvendégek. A tánctér több mint 100, a színpad közel 70 négyzetméteres lesz, melyet 4 robot lámpa és sok-sok egyéb reflektor világít meg. A csarnok lámpáit csak a vacsoránál fogják használni, hogy hangulatosabb legyen a helyszín. 2 db 12 négyzetméteres videó fal is működni fog, hogy a látványt még jobban emeljék, ahol a Cegléd Televízió élő és felvett filmjei lesznek majd láthatóak a díjazottakról.

Korlátozott számban még válthatók belépők. A sportot szerető baráti társaságoknak és szurkolói csoportoknak még érdemes asztalt foglaltatni ! Jegyek 6500 Ft áron válthatók a sport szakosztályoknál és a Városi Sportcsarnok irodájában.

A Gáláról további információk tudhatók meg előző két cikkünkből, melyek az alábbi linkeken érhetők el :

Amit a XI. Ceglédi Sportgáláról tudni érdemes :

http://cegledisport.hu/cegledi-sport-gala/amit-a-xi-cegledi-sportgalarol-tudni-erdemes/#more-2123

A XI. Ceglédi Sportgála háttere :

http://cegledisport.hu/cegledi-sport-gala/xi-cegledi-sportgala-a-hatter/#more-2168

-pézsé-

21

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here