Cegléden először a Club Tv élőben közvetítette a XI. Ceglédi Sportgála díj átadását. Az új kezdeményezésről Süveges Andrással a televízió tulajdonosával beszélgettünk.

– A Club Televízió családi vállalkozásban indult 1998 szeptember 9.-én . Azóta 760 adásunk ment le. Március 15-e előtt Koltai Zoltán kollégám, akiből nemsokára kiváló hangmérnök lesz kitalálta, hogy a 15.-ei ünnepségeket közvetítsük élőben. Tartottunk egy próbát az egyik kézilabda edzésről egy percet adtunk, ami jól működött, de sajnos az ünnepi közvetítés a rossz időjárás miatt elmaradt. Ezután következett a Sportgála közvetítése, amely nem jött volna létre a Polimédia Reklámstúdió segítsége nélkül, akik a képujság csatornáját biztosították az adáshoz. Szükség volt a CTV közreműködésére is, mert a színpadra csak egy kamera mehetett fel, így onnan az ő képüket használtuk, lentről pedig ők a miénket és a kevert jel volt látható az élő adásunkban.

Van-e valamilyen statisztikátok az élő közvetítés nézettségéről ?

– Nem készítettünk felméréseket, de elég sok pozitív visszajelzés érkezett és rengetegen kérték, hogy ismételjük meg a műsort. 28-án csütörtökön 18.00 órától, 31-én vasárnap 8,30-tól és 2-án kedden 18.00 órától ezeknek a kéréseknek eleget teszünk és újra megnézhető a XI. Ceglédi Sportgálán forgatott anyag mindkét kábelhálózaton.

Mikorra tervezitek a következő élő adásotokat ?

– Szeretnénk néhány városi ünnepséget élőben közvetíteni és a távolabbi jövő az, hogy vezeték nélkül tudjuk fellőni a jeleket a toronyba, de ez még nagyon drága.

-pézsé-

id Suveges Andras

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here