Egybe esik három ceglédi sport esemény kezdési idejei is 30-án szombaton. A labdarúgó NB II, a női kosárlabda NB I. és a vízilabda OB I/B hazai bajnoki mérkőzés is 15.00 órakor kezdődik. Mindhárom sportágban felkerestük a vezető edzőt. 

Ványi Zsolt labdarúgás – A szegedi döntetlen után nincs más választásunk, mint begyűjteni a három pontot, ugyanis nagyon kell már az első tavaszi győzelem. Ez nem csak nekem, hanem a csapatnak is jót tenne. Nem lesz egyszerű, mert egy nagyon masszív gárdával fogunk szembe nézni. Remélem a hóhelyzet lehetővé teszi a mérkőzés megrendezését és jó lesz a pálya talaja. Nem hiszem, hogy a két csapat nagy meglepetést tud okozni a másiknak. Van olyan játékosuk, aki már nálunk is játszott, ismernek bennünket. 

Restart CVSE – Balmazújváros  NB II labdarúgó mérkőzés Malomtó széli pálya 03.30 szombat 15.00 óra

Bóbis Károly vízilabda – Ősszel nagy arányú győzelmet szereztünk idegenben. Mindenképpen nyerni kell, ők az utolsók a csoportban, biztos győzelemre számítok.

Nagy különbség van a két csapat között a mi javunkra. Ilyenkor mondod a fiúknak, hogy legyen minél nagyobb a gólkülönbség ?

– Ezzel nem nagyon szoktunk foglalkozni. Arról beszéltünk ,hogy mindenképp meg kell nyerni és végig játszanak fegyelmezetten. 

Ceglédi VSE – Bánki Vízisport Egyesület OB I/B vízilabda mérkőzés Városi Strandfürdő 15.00 óra

A BELÉPÉS INGYENES !!

Újhelyi Gábor női kosárlabda – Nem állunk szerencsésen a rájátszás előtt, mert két játékosunk is távozott a csapattól. Igazságtalan lenne a sorstól, ha kikapnánk, mert a rájátszás előtt négyből négyszer legyőztük a BSE-t. Itthon kezdjük a két győzelemig tartó párharcot, bízom benne, hogy az akaratunk és a szívünk hozzá fog segíteni bennünket, hogy mi nyerjük a párharcot.

Ceglédi EKK – BSE  NB I női kosárlabda rájátszás 7 – 10 helyért Városi Sportcsarnok 15.00 óra

-pézsé-

cegledi sport logo kocka

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here