Kovács Lacee a ceglédi Beast & Barbells Gym vezetőedzője, CrossFit Európa bajnok,  februárban bejelentette, hogy befejezi az aktív élsportolói karrierjét. Ez a hír sokak számára szomorú volt, de az edzeni vágyók szempontjából mindenképp pozitívum. Lacee a ceglédi edzőtermében egészen kezdőktől a haladókig dolgozik együtt a CrossFit sport szerelmeseivel. Sokan összekeverik ezt a sportot a különféle funkcionális, cross, spártai edzésekkel, de itt merőben többről van szó. A CrossFit alapsportágai közé tartozik az olimpiai súlyemelés, torna és atlétika, azaz ezen három olimpiai sportág van összefűzve egy elég bonyolult rendszerben. A CrossFit-et űzőknek jól kell teljesíteniük a súlyok és saját testük mozgatásában, valamint az állóképességi feladatokban egyaránt. Akinek felkeltette az érdeklődését bátran keresse Laceet az alul látható elérhetőségeken.

Lacee ezzel egy időben elkezdett együtt dolgozni néhány olyan emberrel is, akik a versenyzői karrierjükben szeretnének a lehető legmagasabbra eljutni. Néhány atléta nem titkolt célja a CrossFit Games kvalifikáció, amely nagyon sok munkát és alázatot igényel tőlük. Úgy néz ki nagyon jó úton járnak a közös munkával, hiszen Lacee versenyzői sorra hozzák a nemzetközi megmérettetésekről az érmeket, helyezéseket. Néhány eredmény a közelmúltból:

– Budapest Throwdown Team Crash, csapatban 1. helyezett Tóth Erik (szlovák)
– Budapest Throwdown Team Crash, csapatban 2. helyezett Manila Penacchio (olasz)
– Spanish National Olympic Weightlifting Championship, 3. helyezett Elia Navarro (spanyol)
– Total Team Throwdown, 1. helyezett Dejan Mihajlovic (szerb)
– Athens Throwdown, Masters kategória 1.helyezett Donatella Campolucci (olasz)
– French Throwdown, Masters kategóri 3.helyzett Donatella Campolucci (olasz)
– Fit Monster Challenge, 3.helyezett Michal Merganic (cseh)

A következő esemény a Sicily Throwdown, ahová Lacee fiatal reménységével, a 17 éves Böjte Barnával utazik. Jövő héten kapunk híreket, hogy hogyan sikerült Barni első nemzetközi versenye.

A ceglédi Beast & Barbells Gym elérhetőségei:

Kovács Lacee Tel.: 06202787165
Beast&Barbells Gym Facebook oldala
Kovács Training System Facebook oldala

-pézsé-

CF edzes 1 CF CF1 CF 2 CF 3 CF edzoterem Cf edzoterem 1 Cf edzoterem 2 CF edzes CF 4

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .