A legtöbb család még meg sem kezdte nyári pihenőjüket, sőt sokan még csak tervezik a nyaralást, a Ceglédi VSE labdarúgói hétfőn megkezdték felkészülésüket az NB II-es megmérettetésre. A délelőtti orvosi vizsgálat után, délután kemény munkába fogtak az első alapozó edzéssel. Örvendetes, hogy a CVSE saját nevelésű játékosai közül öt fő, Hazafi Ákos, Jakab Richárd, G. Bíró Gergő, Simon Gergő és Szekeres Bence is lehetőséget kap a bizonyításra. Varga Attila vezetőedzőt kérdeztük, milyen munka vár a játékosokra az igencsak  rövid nyári pihenő után.

-Szűk három hét pihenőnek bőségesen elégnek kell lenni, főleg abban a tudatban, hogy július végén elindul az NB II-es bajnokság. Nem volt alkalmam több pihenőt adni, ezért nem is volt kiosztva nekik külön edzés program. A bajnoki rajtig tartó öt és fél hétnek elégnek kell lenni, hogy megfelelő szintre hozzuk a csapatot. Az első két hétben napi kettőt fogunk edzeni napközis rendszerben és a jövő hét végén már edző meccset is játszunk. Egyelőre még rengetegen vagyunk, de hétvégére kialakul a végleges 22-23 fős keretünk. 

Kik azok a most érkező játékosok, akik már biztosan az új keret tagjai?

– Szabó Ádám kapus Kazincbarcikáról, belső védőbe Nánási Balázs Mezőkövesdről és Albert István Cigándról, Albert Ádám, aki NB I-es múlttal is rendelkezik és támadó középpályás, csatár posztra érkezik a diósgyőri nevelésű Horváth Bence és Szabó Viktor Budaörsről. Reményeim szerint ők már biztosan csatlakoznak és a héten döntünk a többi próbázó játékosról is. 

-pézsé-

-fotó Takács Tamás-

CVSE alapozas

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .