A Ceglédi VSE négy utánpótlás labdarúgó csapata lépett pályára az elmúlt hétvégén. Azért csupán négy, mert az U15 és U14 ellenfele nem tudott kiállni, így azok a találkozók sajnos elmaradtak. A mérleg így is impozáns: három győzelem, egy vereség, 26 rúgott gól mellett. Persze, itt, az utánpótlásban nem az eredmény számít, de azért jó viszaemlékezni egy ilyen hétvégére. Vasárnap Bozsik-rendezvénynek adott otthont a Zsengellér Gyula Sporttelep, valamint az U9-esek is összecsaptak a szolnoki Lurkó Focimánia FK csapatával, úgyhogy kijelenthetjük, hogy ismét mozgalmas és tartalmas hétvégén van túl utánpótlásunk. Eredmények:

U19:
Ceglédi VSE – Mercedes Kecskeméti LC 5:1 (3:1)
Cegléd: Klemenc- Dudás, Szebeni, Nagy, Kelemen L., Ungureán, Kovács, Palotai, Pintér, Tóth, Lakos. 
Edző: Ványi Zsolt 
Cserék: Bozsó, Kartali, Kuthy, Kelemen D., Szabó 
Gól: Pintér 3, Kelemen L., Tóth
Jók: Tóth, Pintér, Kovács, 
Ványi Zsolt: Annak ellenére, hogy az első játékrészben rúgunk több gólt, csak második félidőre vált egyértelművé a mérkőzés. 

U17:
Ceglédi VSE – Mercedes KLC 5:3 (1:2)
Cegléd: Kelemen – Baranyi, Mocsári, Tóth, Pásztor – Kriss, Pintér, Kovács – Borics, Barna, Révész. Edző: Schmidt Balázs
Cserék: Valkai, Osgyáni (Szabó K., Szigmund, Mózes, Fülöp, Rimóczi) 
Gól: Barna 3, Kovács 1, Osgyáni 1
Jók: Barna, Osgyáni, Valkai
Schmidt Balázs: A hétvégi mérkőzést saját magunknak tettük nehézzé. A hibáinkat könyörtelenül kihasználta a Kecskemét. Előrejátékban sem voltunk túlságosan acélosak. A hétvégi összecsapásból egyedül az akaraterőt tudom kiemelni, hogy a srácok képesek voltak megfordítani a mérkőzést.

U13:
Ceglédi VSE – Karcag 16:0
Cegléd: Répás Levente, Gigor László, Fehér Csongor, Kádár Zalán, Révész Máté, Szarka Bulcsú, Tóth Olivér, Márok Benedek, Sinka Martin, Bíró Marcell. Edző: Kecskeméti József
Csere: Szarka Szabolcs, Eszes Martin, Tóth Dávid.
Gól: Szarka B 4 , Sinka M. 4, Tóth O. 3, Márok B. 3, Eszes M., öngól.
Jók: Fehér Cs., Szarka B., Tóth O., Márok B., Sinka M.
Kecskeméti József: Ismét gyakorolhattuk a támadásvezetést a helyzetkihasználást. Készülünk a nehezebb mérkőzéseinkre, ezzel együtt dicséret illeti a csapatként játszó ceglédi legenyeket.

U12:
Ceglédi VSE-Karcag  0:2                                                                                         
Cegléd: Dósa-Rácz Kristóf, Szepes Roland, Vaczulik Gábor, Rapi Barnabás, Szendrei Bence, Petrás Máté, Mózes Milán, Cseh Dávid, Lantai Szabolcs, Molnár Máté Keve, Spindelbauer Máté, Horváth Géza Kolos, Halgas Alex, Ságodi Bendegúz, Szabó Flórián. Edző: Klemenc Attila.
Klemenc Attila: Nehéz mérkőzésre számítottunk, és sajnos nehézzé is tettük magunknak. Az első félidőben végig uraltuk a játékot, rengeteg helyzetet kihagyva. A második játékrész elején egy buta védelmi hibából megszerezte a vezetést az ellenfél. Sajnos, hiába küzdöttünk, a második gól megpecsételte a sorsunkat. Ezen a meccsen több játékos a tudása alatt teljesített.

-CVSE labdarúgás-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .