A hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztály felnőtt csapata mellett a 2008-as gyermekek játszottak bajnoki pontokért. Zám Attila tudósítása.

A bajnokságokat a sátorépítés miatt idegenben folytatták csapataink. A szombati napon Markovits Kálmán fiú 2008 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a reggeli órákban ugrott a medencébe a BVSC-Zugló ellen a Hajós Alfréd uszodában. A csapat nagyon jó és izgalmas mérkőzést tudhat maga mögött. (Károly Zsolt edző: Szerintem ilyen lehet egy bajnoki döntő edzőként és játékosként is)A találkozón remekül működött a csapategység és a második  negyed után szinte mi irányítottuk, de sajnos a kötelező helyzetek ismét kimaradtak, ami nagyban befolyásolta a végeredményt. Hosszú évek óta nem tudtuk megszorongatni így a BVSC-t, mint most. Nagyon jól teljesített a csapat minden szinten és minden helyzetben.

BVSC- Zugló – Ceglédi VSE    9:9

Gólszerzők: Rétyi Roland 5, Szendrei Attila 2, Bori Noel 2

A szombati napon a budapesti Császár – Komjádi sportuszodában játszotta felnőtt férfi OB1/B-s csapatunk második mérkőzését a jó erőkből álló Ybl csapata ellen. Sajnos nem sikerült jobban, mint az első mérkőzésünk. A jó kezdés után a csapat szép lassan “elfogyott”, de ezen nem lehet csodálkozni, hiszen a héten a sátorépítés miatt 2×1 órás vizes edzésre volt csak lehetőségünk. Ez a helyzet még a jövő héten sem fog javulni, így jó ha október végére a csapat ismét utoléri magát. Az Ybl csapata teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót.

YBL WPC – Ceglédi VSE  13:9

Gólszerzők: Simon Balázs 4, Pataki Gergely 2, Simon Gábor, Hajek Zsombor, Tapasztó László

 -pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .