Október utolsó hétvégéjén Magyarországon került megrendezésre a XIV. Fit-Kid Európa Kupa. Hódmezővásárhelyre 10 ország, közel 500 versenyzője nevezett különböző korcsoportokban. A Magyar Válogatott színeiben 11 ceglédi versenyző képviselte városunkat. A program a pénteki színpad próbával indult, ahol az addigi feszültséget, izgalmat felváltotta az öröm és a lányokban az tudat, hogy a nemzeti válogatottat képviselik, minél jobb teljesítményre sarkalta őket. 
A szombati megnyitó után az egyéni versenyzők mutathatták be gyakorlataikat a nemzetközi zsűri előtt, melynek tagja volt Randos Gabriella is a CVSE szakosztályvezetője. Ceglédet két egyéni versenyző és három csapat képviselte. Először Simon Réka lépett a színpadra, akinek ez volt az első nagy nemzetközi versenye, ahol szép gyakorlattal mutatkozott be. Őt követte Klemenc Petra, aki szépen kidolgozott és előadott produkcióval rukkolt elő. A nap zárasaként a danceshow csapatok következtek. A ceglédi csapat, az időközben felnőtté vált „fitkidesekből” állt és óriási vastaps mellett mutatták be koreográfiájukat.
Vasárnap az I.osztályú csapatok tudását értékelték a zsűri tagjai.Először a legkisebbek között duónk adta elő produkcióját. Nagyon ügyesen,picit hibát ejtve,de egy jól sikerült gyakorlat után boldogan hagyták el a színpadot. Ezek után triónkon volt a sor hogy bemutassa Flamenco elnevezésű gyakorlatát, ami összességében nagyon jól sikerült, így bizakodva vártuk az eredményhirdetést, ami végül is meghozta a titkon remélt sikereket.
Ceglédi eredmények: 
 
Open egyéni :
VIII.kcs. 1.helyezett  –  KLEMENC PETRA  Hungary (CVSE)
VII.kcs.  3. helyezett – Simon Réka Hungary (CVSE)
Danceshow: V.kcs. 1-. Hungary CVSE ( Balogh Anett, Gál Anett, Kóródi Kitti, Móricz Alexandra és Pintér Gabriella)
I.osztályú csapat verseny:
I.kcs./duó: EK 3.helyezett – Bíró Lola és Lipák Réka Hungary (CVSE)
III.kcs./kiscsapat: EK 3.helyezett – Czigony Claudia,Klemenc Petra, Kovács Barbara (CVSE)
-CVSE Fit-Kid-
fitkideb2016cvse
fitkideb2016reka
 fitkideb2016danceshow
fitkideb2016duo fitkideb2016petra

Related Images:

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .