Május második felében a CVSE Fit Kid versenyzőire több megmérettetés is várt. Hódmezővásárhelyen három csapat is versenyzett, ahol aél az összetett bajnoki cím megszerzése volt. Duóink kicsit izgulva de szépen hajtották végre a megbeszélteket, így jól sikerült  gyakorlatok után hagyták el a színpadot. Legkisebb versenyzőink gyakorlatán is meglátszott az elmúlt hetek sok-sok edzése, gyakorlása.  

Eredmények:

II.kcs./duó:  1.helyezett CVSE (Bartus Emese,Pap Veronika)                      III.kcs./duó: 1 helyezett CVSE (Hartyáni Fanni, Lipák Réka)                      I.kcs./nagycsapat: 1. helyezett CVSE (Farkas,Halmi,Hidasi,Oláh-Fekete,Végh)

Ezeknek a győzelmeknek is köszönhetően mind a három csapatunk saját kategóriájában 2018/2019 versenyévad összetett grand prix győztese lett.

I.osztályú Big Free csapatunk az EB kvalifikációs versenysorozat harmadik állomásán Móron vett részt. Sajnos egy betegség miatt az utolsó utáni pillanatban át kellett alakítani a gyakorlatot. Mivel így edzeni már nem volt idő,a versenyen élesben kellett helytállnia lányoknak. A szokásosnál nagyobb izgalom miatt történt egy-két kisebb rontás de összességében jól sikerült a kűr. Ugyanezen a napon II/A kat.egyéni versenyzőink is színpadra léptek. Volt akinek az összetett bajnoki cím ,volt akinek a Diákolimpiai döntőbe jutás volt a cél. Szépen kivitelezett,előadott gyakorlatot mutatott be mindenki.

Eredmények:

II/A kategória egyéni :

IV.kcs.  1 Bartus Emese CVSE, 2.Pap Veronika  CVSE                                             

VI.kcs.  2 Lipák Réka CVSE                                                         

VIII.kcs.2. Hartyáni Fanni CVSE

Mind a négy versenyzőnk az Országos Diákolimpiai Döntőbe jutott. Bartus Emese korcsoportjának  2018/2019 összetett grand prix győztese lett

I.osztály Big Free kategória: I. helyezett CVSE (Bartus Emese,Bíró Lola,Hartyáni Fanni,Kovács Barbara,Lipák Réka,Pap Veronika,Szepes Réka)  BIG FREE csapatunk szintén 2018/2019 összetett bajnoka lett. Ezzel az eredménnyel a csapat tagjai kvalifikálták magukat az októberi Európa Bajnokságra.

-Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Kovács Barbara-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .