A hétvégén Szolnok volt a fit-kid tavaszi versenyszezonjának utolsó állomása. Országos Fit-Kid „A” egyéni Grand Prix III.fordulója egyben az egyéni Európa Bajnoki kvalifikáció záró versenye is volt. 3 ceglédi lány volt érdekelt a küzdelmekben. Szepes Réka kezdte a gyakorlatát amibe két kisebb hiba is csúszott és ez éppen elég volt ahhoz hogy ne tudjon a legjobb hat közé kerülni. Őt Simon Réka követte, aki szezonja legjobb gyakorlatát mutatta be,így bizakodva várhatta az eredményhirdetést. Klemenc Petrát ezen a napon több cél is vezérelte. Szerette volna megőrizni az idei veretlenségét, továbbá a GP győzelemre is esélyes volt és az EB kvalifikáció megszerzése is nagyon motiválta. Szép kivitelezés és nagyon jó előadásmód jellemezte produkcióját. Délután a „B” csapatok versenye zajlott. Egy egység indult Ceglédről. Nekik szintén itt sikerült a tavasz versenyek közül a legjobban a gyakorlatuk.Végre!
 
Eredmények:
Országos Fit-Kid „A” egyéni GP. III.forduló:
IV.kcs.: Szepes Réka 8.
VII.kcs.: Simon Réka 1.
VIII.kcs.: Klemenc Petra 1.
                         
Országos Fit-Kid „B” csoportos:
I.kcs./kiscsapat: 2. CVSE (Bartus Emese, Nagy Emma, Ponert Nóra)
                       
Összetett GP. győztes:
Klemenc Petra CVSE aki ezzel a teljesítménnyel indulója lesz egyéniben is az Európa Bajnokságnak.
A CVSE Fitness szakosztályának versenyzői és edzői ezúton is szeretnének gratulálni minden ceglédi vagy ceglédi színekben versenyző sportolónak és edzőiknek, akik a 2015/2016 versenyévadban ellenfelek által megmérettetve értek el sikereket, álltak dobogón és hoztak csodálatos eredményeket hazai és nemzetközi versenyekről. A megérdemelt pihenés után sikeres felkészülést kívánunk mindenkinek az őszi szezonra!
-Randos Gabriella vezetőedző,Móricz Alexandra,Király Béla és a fit-kid versenyzők-
Fit-Kid

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .