Nem jutott tovább a Ceglédi VSE a labdarúgó Magyar Kupa 64-es mezőnyéből. A Ceglédet hazai pályán a szintén NB II-es Soroksár búcsúztatta magabiztos győzelemmel. A cegledfoci.hu tudósítása:
 
A vezetőedzőjét nélkülöző vendég csapat már a mérkőzés elején a kezébe vette az irányítást, az első percben el is végezhette első szögletét, amiből aztán nem lett helyzet. A Soroksár továbbra is aktív volt, sorra dolgozták ki a lehetőségeket, bár Tulipánnak nem kellett komolyabb védést bemutatnia, egészen a 11. percig, amikor a gólvonalon fogott meg egy a kapu felé csorgó labdát. Mi először a 30. percben jutottunk lövéshez, amikor Nagy és Peres játszottak össze a szélen, ami után Peres lőtt 22 méterről, de jelentősen fölé ment a lövés. A félidő vége előtt jöttek Albert percei, aki előbb jó labdát adott Huszáknak, aki ziccerben fölé lőtt, majd jól adott be a jobb szélről, amit Csillag a kapunkba fejelt. A félidő így egy gólos hátrányban ért véget.
 
A második félidőre Preklet, Peszmeg és Majoros már nem jött ki, a helyükre Györe, Sándor és Albert István érkeztek. A Soroksár már egyből veszélyeztetett Albert Ádám beadása után, amit Albert István fejelt ki a kapu elől. A folytatásban továbbra is a vendégek birtokolták többet a labdát, de komoly lehetőségük nem adódott az 57. percig, amikor Tulipán védett szépen Fröhlich lövésénél. Nem sokkal később már Tulipán sem tudta hárítani Gyömbér lövését, percekkel később pedig Fröhlich növelte az előnyt három gólosra. És sajnos ez után sem adott alább a vendég csapat, támadásban maradtak és újabb pár perc múlva egy jól sikerült szabadrúgás után már 0:4 volt az eredmény. A mérkőzés hátralévő részében is hasonlóan zajlott a mérkőzés, a Soroksár birtokolta a labdát, veszélyes akciókat vezettek, míg mi sajnos ma alig jutottunk el az ellenfél kapujáig. A mérkőzés végén még Albert Ádám, majdnem feltetette az i-re a pontot a teljesítményével kapcsolatban, de a szabadrúgása a kapufán csattant, a játékvezető pedig egyből lefújta a mérkőzést.
 
Kezdőcsapat:
Tulipán – Valkoszki, G. Bíró, Preklet, Nagy – Hujber, Majoros, Peszmeg, Peres – Szabó, Farkas
Cserék: Peszemeg – Sándor, Majoros – Györe, Preklet – Albert

-fotó cegledfoci.hu-

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here