A férfi kézilabda Liga Kupa 1. fordulójában pénteken este az Orosházát fogadta a Ceglédi KK SE. A Cegléd csapatában ezúttal lehetőséget kaptak azok a játékosok is, akik az eddigi találkozókon kevés játékidőt töltöttek a pályán, így négy ceglédi nevelésű játékos és a csupán tizenhat éves kapus Aleksza Tamás  is helyet kapott a keretben. A sok hiányzó ellenére nem játszott rosszul a Cegléd. Több alkalommal is 3-4 gólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző, de a vendégek mindig egyenlíteni tudtak. A végjátékban felváltva estek a gólok és a szerencsésebb Orosházának négy másodperc is elég volt az utolsó támadásukra, hogy gólt szerezzenek a dudaszó pillanatában. 

Ceglédi KK SE – Orosházi FKSE-Linamar 26 – 27 ( 13 – 10 )
Cegléd, 450 néző, vezette Sándor, Szikszy
 
Cegléd: Aleksza – Lászlai 3, Elezovic 3, Juhász 3, Szabó 4, Borsos 3, Müller 1, Csere: Dávid, Hódi 2 ,Radnic 4, Tóth 3/3, vezetőedző  Nagy Károly
 
Orosháza: Herjeczki – Antal 4, Morvai 3, Milas 6, Srsen 3, Ferenczi 2, Kiss 4, Csere: Szabó(kapus), Volenszki 4/4, Mihály 1 ,Bella, vezetőedző Buday Dániel
 
Hétméteres: 3/3, ill. 5/4
 
Kiállítás:4, ill. 10 perc
 
Az eredmény alakulása: 4.p.: 0-0, 13.p.: 5-4, 20.p.: 8-5, 29.p.: 12-7, 37.p.:15-14, 45.p.: 18-19, 52.p.: 23-22
 
Nagy Károly: Amíg frissebbek voltunk az első félidőben jól játszottunk, de látszódott, hogy szerkezetileg gyengén állunk fel. A második játékrészben már nagyon kiütközött, hogy végig balkezes nélkül játszunk. Nem volt beállós játékunk és nem volt jobboldali játékunk sem. Védekezésben is csináltunk buta hibákat, Aleksza jól védett, elfáradt, de cserélni nem tudtunk. Szerencsétlen vereség volt, nem esett jól ,mert úgy érzem, hogy az egy pontot meg kellett volna szereznünk.
 
Buday Dániel: Nagy mérkőzést játszottunk. A Liga Kupában két külföldi játszhat, így lehetőség nyílik több fiatalt is kipróbálni. Kicsit jobban koncentráltunk, talán szerencsénk is volt, örülök a győzelemnek.  
 
-pézsé-
 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .