U-19

Csepel FC – Ceglédi VSE 5-0

Jók: Juhász, Simon

Kecskeméti József edző: Rémálomszerűen kezdődött az idegenbeli rangadó  és a folytatásban sem változott semmi. Méteres lesről elengedett szélsőt buktatta a kapusunk az első percben, kiállítás, büntető, gól és ember hátrány… Még az első félidőben egyszerre két kulcsemberemet kellett sérülés miatt lecserélnem, majd a 60. percben a harmadikat is. Az amúgy is vékony kerettel rendelkező           U-19-es csapat tovább fogyatkozott.

U-17

Csepel FC – Ceglédi VSE 2-0

 

Jók: Szabó, Kecskés, Augusztin

Farkas János edző: Hatvan percet ember hátrányba játszottunk egy fegyelmezetlenségnek köszönhetően. Az első félidőt egy remek kapus teljesítménynek köszönhetően lehoztuk nullára. Sajnos a második félidőre elfáradtunk és sorra hibáztunk a gólok előtt.

U-15

Ceglédi VSE – Dunaújváros PASE 1-12

Gólszerző: Várkonyi

Pintér István edző: Sok hiányzó (betegség, sérülés, kirándulás) miatt sajnos súlyos vereség lett a vége.

U-14

Ceglédi VSE – Dunaújváros PASE 2-2

Gólszerzők: Pintér, Bodzsár  

Jók: Schwarcz, Pintér, Bodzsár, Horváth, Kelemen

Ványi Zsolt edző: Izgalmas mérkőzést játszottunk. Vezetésünk után két gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek, így a második félidőben nagy energiákat kellett mozgósítanunk, hogy egyenlíteni tudjunk. Ha lett volna egy kis szerencsénk, akkor a mérkőzés végi helyzeteinkből a győztes gólt is megszerezhettük volna. Dicséret illet mindenkit a második félidőben mutatott játékért.

-Szabó Attila-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .