A CVSE labdarúgó csapata előtt álló kilencnapos sorozat első akadályát sikerrel vette a csapat Putnokon, ahol Markó és Pozsár góljaival győztesen hagyták el a pályát. Ebben a fordulóban a Nyíregyháza pihenőnapos volt, így újra 3 pontra megközelítettük őket, a bennünket üldöző Cigánd hazai pályán nyert, de velük szemben továbbra is megvan a 9 pontos előnyünk.

Putnok – Ceglédi VSE 1-2 (0-0)

Gólszerzők: Markó (52’ 0-1), Pozsár (83’ 0-2), Belényesi (90’ 1-2)

Cegléd: Verebélyi – Wild, Makrai, Farkas V., Farkas A., Peres (Csordás S.), Popovics (Juhász), Markó, Csordás Sz., Pozsár, Sánta (Szkunc)

Varga Attila vezetőedző: Csak a győzelemre gondoltunk! Sokat birtokoltuk a labdát, de nem tudtunk olyan nyomást gyakorolni a hazaiakra, mint amilyet szerettünk volna. Az idő haladtával egyre jobban belelendültünk a mérkőzésbe és két formás támadás végén eldöntöttük a találkozót. Ha egy csapat a 87. percben magabiztosan vezet idegenben, az utolsó pillanatokban nem engedheti meg, hogy gólt kapjon! Koncentrálni kell, mert feljutottunk, de nincs vége a szezonnak!

Következik 2016. május 4.-én (szerda) az Újpest II. elleni elmaradt mérkőzésünk. Újra felhívnám a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy zártkapus lesz a mérkőzés, ezért ne utazzanak fel Budapestre. Viszont mindenkit várunk a hétvégi hazai, Tállya elleni mérkőzésre, amelynek változott a játéknapja és kezdési időpontja. Az új időpont 2016. május 8. (vasárnap) 16:30 óra.

-Szabó Attila-

-fotó Takács Tamás-

Putnok-CVSE

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .