A labdarúgó NB II vasárnapi játéknapján a Ceglédi VSE hazai pályán fogadta a bajnoki tabellán azonos pontszámmal kieső helyen álló Mosonmagyaróvárt. A döntetlennel záruló alsóházi rangadó eredményével csak a riválisok lehetnek elégedettek, de a hazai játékosok küzdőszelleme még reményre adhat okot a hátralévő hat fordulóra… A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR 1–1 (1–0)

Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, 350 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Bornemissza Norbert, Garai Péter)

CEGLÉD: Mursits – Wild, Preklet, Farkas A., Fejes J. – Ágoston, Sigér Á., Oldal (Csizmaz, 72.) – Lukács R. (Szilágyi P., 66.), Olasz D., Földi. Megbízott edző: Schőn László

MOSONMAGYARÓVÁR: Somogyi Cs. – Kozma R., Sziklási, Forgács A., Németh Á. – Kovács Á. (Szabó V., a szünetben), Zsirai, Bakos (Bartos, 72), Eszlátyi – Nagy I., Jelena (Winkler A., a szünetben). Vezetőedző: Király József

Gólszerző: Sigér Á. (1–0) a 43., Eszlátyi (1–1) a 61. percben

Kiállítva: Földi B. (Winkler megrúgásáért) az 55. percben

MESTERMÉRLEG

Schőn László: – Nagyot küzdött a csapat emberhátrányban, ennek ellenére a szerencse sajnos nem állt mellénk. Ezzel az egy ponttal nem vagyunk előrébb, reméljük, hogy az égiek legközelebb velünk lesznek.

Király József: – Küzdelmes mérkőzésen az első félidőben a Cegléd, a másodikban mi álltunk közelebb a győzelemhez. Sajnáljuk, hogy az emberelőnyt nem sikerült még inkább kihasználnunk.

-pézsé-

-fotó Ceglédi VSE Labdarúgás-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here