Riport sorozatunk második részében a labdarúgó és a női kézilabda csapat januárjáról számolunk be. 

Vannak, akik már bajnoki pontokért küzdenek és vannak olyan sportágak, ahol a felkészülés közepén járnak. Sorozatunkban hét ceglédi csapat januári munkájába tekintünk be.

Labdarúgás. Ványi Zsolt vezetőedző :

– A nyolchetes felkészülésünk első három hetén vagyunk túl, ahol elsősorban az alap állóképesség fejlesztésen volt a fő hangsúly. Sajnos nem vagyunk még olyan létszámban, mint amilyennek egy igazi NB II.-es csapatnak kellene, hogy legyen. Három próbajátékos érkezett a héten, akik velünk edzenek. Cégel Máté Diósgyőrből,  Makai László Veszprémből és Bada Csongor  Paksról. Jövő héten újabb három játékos érkezik majd és ezután döntünk arról, hogy ki maradhat közülük.  Egy távozónk van, akiről még nem számoltunk be, Bácskai János, aki a civil életpályát választotta a labdarúgás helyett. A héten kezdjük  el az edzőmérkőzéseket. Szombaton 10.00 órakor Kecskeméten lépünk pályára a hazaiak NB I-es csapatával mérkőzünk meg a stadion műfüves pályáján. Az elkövetkezendő két hétben további öt mérkőzést fogunk játszani. Az első bajnoki mérkőzésünk március 2.-án lesz a Békéscsaba ellen. 

Női kézilabda. 

– A Ceglédi Kék Cápák január 7.-én kezdték meg a tavaszi felkészülést Jakab László edző irányításával. Az első bajnoki mérkőzést március 2.-án itthon játszák a Jászárokszállás csapatával. Jelenleg az alapozás közepén tartanak. Az elmúlt hétvégén már játszottak egy edző mérkőzést, melyen nagy arányban nyertek a Tápiószentmárton ellen. A Cápák szeretnék megtartania a juniorok első helyét a bajnokságban, a felnőttek célkitűzése pedig a rájátszásban a négy közé kerülés. 

-pézsé-

foc nkez

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here