Riport sorozatunk harmadik részében a vízilabda  a férfi kosárlabda és az asztalitenisz csapat januárjáról számolunk be. 

Vannak, akik már bajnoki pontokért küzdenek és vannak olyan sportágak, ahol a felkészülés közepén járnak. Sorozatunkban hét ceglédi csapat januári munkájába tekintünk be.

Vízilabda. Bóbis Károly vezető edző:

– December 16-tól január 15-ig egy hónapos pihenőn volt a csapat. Már javában dolgozunk. A játékos keretünk nem változott tavalyhoz képest. A bajnokság márciusban kezdődik. Szeretnénk a középmezőnyben végezni.

Asztalitenisz. Gergye Zoltán edző :

– Nagyon rövid volt a pihenőnk. Az ünnepek után mindössze két hetet tudtak regenerálódni a játékosok. Január első hetében már készültünk a haladókkal a bajnokságra, mert 12-én került sor az idei első fordulóra. Február 2.-án rangadót játszunk Szegeden, ahol talán Harczi Zsolt is pályára lép majd. Célunk az első hely megtartása !

Férfi kosárlabda.

– A férfi kosárlabda NB II.-ben már javában tart a bajnoki szezon. A hétvégén az idei harmadik fordulót rendezik. A ceglédi csapat a tabella első felében áll, de szeretnének a tavalyi bajnoki cím után idén is az első helyen végezni.

-pézsé-

pipo vizi fkos

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here