Riport sorozatunk első részében a férfi kézilabda és a női kosárlabda csapat januárjáról számolunk be. 

Vannak, akik már bajnoki pontokért küzdenek és vannak olyan sportágak, ahol a felkészülés közepén járnak. Sorozatunkban hét ceglédi csapat januári munkájába tekintünk be.

Férfi kézilabda. Kökény István vezetőedző :

– December 11-től január 3-ig pihenő volt a csapatnak. 14.-ig könnyebb, rávezető edzések voltak, majd 5 napos edzőtábor következett napi három edzéssel. Mára már le is tudtuk az edzőmérkőzéseinket, melyeken nem valami komoly eredményt értünk el. Nagyon fáradt volt a csapat és nem vettük elég komolyra, harcosra a meccseket. Szerdán vendégeskedtünk a Fradinál, ahol komoly vereséget szenvedtünk 30 – 18 -ra , de hét mezőnyjátékossal kellett lejátszani azt az edzőmeccset. Az elkövetkező két hét a gyorsításról fog szólni. Nagyon készülünk az első sorsdöntő bajnoki mérkőzésünkre az Orosháza ellen, melyet február 8.-án rendezünk hazai pályán. Nagyon sok munka vár még ránk, ma már sok olyan taktikai dolgokkal is foglalkoztunk, melyek nagyon hasznosak lesznek majd a bajnoki mérkőzéseken.

Női kosárlabda :

– Lezárult az alapszakasz az NB I.- ben, melyben a CEKK a 8. helyen végzett. A bajnokság a középszakasszal folytatódik, de az első négy helyezett nélkül, ugyanis ők egy Magyar – Szlovák közös középszakaszban játszanak a Szlovák bajnokság első négy helyezettjével. A CEKK pénteken Szekszárdon lép pályára az új ceglédi játékos a Lengyel válogatott Aleksandra Chomac-al megerősítve.

-pézsé-

fkezi nkos

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here