Mindenképpen nyerni kell vasárnap hazai pályán a CVSE-nek, különben minimálisra csökkennek a bennmaradási esélyeink. Elkél a segítség a lelátóról is, így aki teheti menjen és szurkoljon a fiúknak! A 17:00 órakor kezdődő fontos és izgalmasnak ígérkező mérkőzésen a 15. helyen álló Budafok lesz a Cegléd vendége a Zsengellér Gyula Sporttelepen. A helyezése alapján tehát verhető ellenféllel játszik a CVSE, de hogy tényleg így van-e, arról a Schőn László megbízott edzőt kérdeztük:

-Ez a mérkőzés számunkra a sanszot adja meg arra, hogy tovább tudjunk küzdeni a bennmaradásért. A javuló játékunk ellenére még nem tudtunk nyerni, ezért a csapat lelke miatt is fontos lenne a győzelem. Buta hibák miatt buktunk el fontos pontokat az elmúlt hetekben, el kell hinnünk, hogy tudunk nyerni, mert ez a csapat ennél többre képes! Láthatóan fejlődnek a játékosok, ennek egyszer össze kell állnia…

-pézsé-

-fotó CVSE Labdarúgás-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .