Vasárnap játszotta első hazai mérkőzését Tiszakécskén a Ceglédi VSE. A labdarúgó NB II második fordulójában a vendég Eto Győr nagy csatában, de magabiztosan nyert a Cegléd ideiglenes otthonában. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–WKW ETO FC GYŐR 0–4 (0–2)

Tiszakécske, 350 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Horváth Róbert, Szvetnyik Bence)

CEGLÉD: Mursits – Kárász, Albert I., Preklet, Farkas A. – Rétyi (Kitl K., 63.), Sigér (Gyürki, 71.), Nyilas, Oldal (Maksimovic, 55.) – Tímári, Hujber. Vezetőedző: Klausz László

GYŐR: Horváth T. – Kovács K., Tar, Vukaszovics, Debreceni – Völgyi, Bagi, Magasföldi (Koltai, 64.), Baracskai – Mervó (Hamar Á., 72), Szimcsó (Szánthó, 80.). Vezetőedző: Mészöly Géza

Gólszerző: Bagi (0–1) a 10., Völgyi (0–2) a 18., Baracskai (0–3) az 54., Hamar (0–4) a 87. percben

MESTERMÉRLEG

Klausz László: – Nagyon kellemetlenül érezte magát a csapat is és én is, mert egyetlen edzést sem tudtunk tartani ezen a pályán, ami úgymond az otthonunk. Ez rányomta a bélyegét az egész meccsre. Természetesen van különbség a két gárda között, de egy-két gólt megérdemeltünk volna.

Mészöly Géza: – Nagyon sokat tettünk azért, hogy ilyen arányban győzzünk, egy nagyon jó ellenféllel szemben, amely egy pillanatig sem adta fel. Éppen ezért az utolsó pillanatig kellett koncentrálni. Nagyon örülök a győzelemnek. 

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here