10-én szerdán hétközi fordulót rendeznek a labdarúgó NB II-ben. A Ceglédi VSE igazi rangadóra várja szurkolóit a 17:30-kor kezdődő hazai irsai mérkőzésre, ahová a szakosztály most is ingyenesen átszállítja azokat a Ceglédieket, akik előre jelzik erre igényüket. Az ellenfél ugyanis a Cegléd tavalyi NB III-as nagy riválisa a Cigánd lesz. Az elmúlt fordulóban a CVSE sajnálatos vereséget szenvedett vasárnap a Szeol otthonában, a Cigánd pedig hatalmas pofonba futott hazai pályán, ahol a Szeged 2011 7-0-al gázolt át rajtuk. Varga Attila vezetőedzőt kerestük fel kérdéseinkkel: Az eddig látottak szerint egy rossz állapotban lévő Cigánd látogat hozzánk. Ez tényleg így van? Mire számítasz a meccsen?

 Kíváncsian várom hogy egy ilyen vereség után egy sebzett oroszlánt vagy egy összezuhant társaságot látunk vendégül! Nem könnyű, de profi szinten szerdára már nem kellene hogy jelei legyenek a hétvégének! Nem foglalkozunk ezzel a témával! Nekünk a legfontosabb hogy az első perctől kezdve koncentráljunk és sokat megvalósítsunk az elképzelésünkből.

-pézsé-

Varga Attila

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .